Tko je dovoljno snažan da postane Ninja ratnik? Saznat ćemo nakon niza zanimljivih i zabavnih igara koje moraju proći kandidati koji žele postati Ninja ratnici!

7.ep - 13. svibnja

Stiglo je 100 novih natjecatelja u nadi da će ići sve do kraja. No čekaju ih određena iznenađenja… Na prvoj razini imamo dvije novosti. Prva, most ravnoteže redizajniran je i sada će kandidatima trebati još više brzine i okretnosti da ga prijeđu. Osim toga novost je i ta da prvu razinu sada moraju prijeći u 85 sekunda! Da bi došli do cilja, natjecatelji neće imati mnogo vremena. Na drugoj razini natjecatelji imaju 65 sekunda da prijeđu brutalni labirint lanaca, pomičnih debala i zidova. Na trećoj razini snaga ima prednost pred brzinom jer će odabrani imati neograničeno vrijeme za suočavanje s najtežim zaprekama staze. Na završnoj razini preživjeli će imati samo 30 sekunda da se popnu na toranj koji se uzdiže iznad svih ostalih staza.

8.ep - 14. svibnja

Prethodni put 40 natjecatelja okušalo se na prvoj razini, no vode Midoriyame zaustavile su njih 38-ero. Dok su neki strahovali od redizajniranog mosta ravnoteže, poznato pomično deblo pokazalo se nepremostivom zaprekom za mnoge. No dvojica dostojnih natjecatelja uspjela su i prijeći će na drugu razinu. Prvi je od njih komičar Kinnikun Nakayama koji se vratio u drugu rundu završivši prvu razinu samo nekoliko sekunda prije isteka vremena. No pozornost je privukao Naoki Iketani koji je vješto prešao čak i najteže zapreke te stigao na cilj gotovo 20 sekunda prije isteka vremena. Danas će se na prvoj razini okušati još 30 kandidata. Tko će od njih biti dovoljno vješt i snažan da se pridruži preostalima preživjelima na drugoj razini? Vratit ćemo se na planinu Midoriyamu u Japanu gdje će početi akcija za idućih 30 kandidata.

9.ep - 15. svibnja

Na planinu Midoriyamu stiglo je 100 snažnih i gorljivih natjecatelja u nadi da postanu prvacima. Zasad se njih 70 suočilo s prvom razinom i gotovo su svi ispali. Samo su četvorica uspjela doći do cilja i prijeći na drugu razinu. No danas će se na prvoj razini okušati još 30 natjecatelja uključujući neke od dojmljivih veterana ovoga natjecanja. Hoće li još tko preživjeti stazu i pridružiti se eliti u drugoj rundi?

10.ep - 16. svibnja

Došli smo do kraja prve razine. Od početnih 100 kandidata uspjelo je njih samo 11 te idu dalje. Dok su mnogi natjecatelji s lakoćom prešli prvu razinu, najdojmljivija pobjeda odlazi Kazuhiku Akiyami, jedinom čovjeku koji je uspješno prešao sve četiri razine. Nakon što tri godine nije uspijevao prijeći ni prvu razinu, napokon stiže do cilja u posljednjim stotinkama. No sada slijedi druga razina na kojoj će natjecatelji imati samo 80 sekunda da prođu labirint lanaca, pomičnih debala i zidova. Hoće li preživjeli imati ono što treba da prijeđu na treću razinu i dalje?

11.ep - 17. svibnja

U prošloj epizodi gledali smo sedam junaka kako prolaze dvije razine, no njihovo putovanje nije ni približno gotovo. Danas će sedam preživjelih započeti s trećom razinom na svojem putu do konačne pobjede. Upravitelj benzinske stanice Shingo Yamamoto već je šest puta stigao do treće razine te ima više iskustva od ostalih. Vrijeme im više nije ograničeno, no ova je razina pravi test izdržljivosti, a sve zapreke zahtijevaju iznimnu snagu gornjega dijela tijela. Sedmorica natjecatelja stigla su tako daleko, no hoće li ijedan od njih preživjeti zapreke i stići do posljednje razine?

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju