Kao počasnog člana žirija ove nedjelje u popularnom showu Nove TV gledat ćemo Giuliana čije transformacije iz prve sezone, u Amy Winehouse, Freddieja Mercuryja, Nede Ukraden, Tarkana, Lou Bega još uvijek pamtimo.

Kao počasnog člana žirija ove nedjelje u popularnom showu Nove TV gledat ćemo Giuliana čije transformacije iz prve sezone, u Amy Winehouse, Freddieja Mercuryja, Nede Ukraden, Tarkana, Lou Bega još uvijek pamtimo. Sada će Giuliano uživati u sjajnim transformacijama natjecatelja druge sezone, ali im i udijeliti neki praktičan savjet iz prve ruke. „Ja sam tu veteran. Prošao sam sve i svašta osim ovoga da budem žiri. Bit ću brutalan. Neću štedjeti nikoga, sve ću im u facu reći.“ našalio se Giuliano i dodao: „Šalu na stranu, ja znam kako je njima tako da ću biti blagonaklon!“
 

Jednog od najpopularnijih i najutjecajnijih glazbenika, Princea, s hit pjesmom 'Kiss' utjelovit će sjajna Renata Sabljak koja je izjavila kako ju dramski treneri nisu trebali nešto posebno savjetovati „Oni su posebna stvorenja koja samo treba promatrati s lijeve i desne strane i pičiti po svome.“ kazala je Renata i dodala kako joj je najteže verbalizirati sve što treba raditi i zaključila: „Čarolija tog glasa je u spektru boja koje on ima. Sve će mi biti izazov!



Atmosferu u studiju zapalit će Maja Šuput kao Donna Summer s pjesmom 'Hot Stuff', a nakon brojnih muških uloga, presretna je što je konačno žena. „Prvo, ona je top diva, drugo pjesma mi je ludilo! Ona ima vrlo minimalizirane pokrete. Možda je original malo prespor, ja bi ga još nabrijala.“ rekla je Maja i dodala: „Neće biti nikakvih problema, ali ovo što ona pjeva, ja pjevam po kući! Ovu točku zaista ne smijete propustite!“ O kakvom se to točno vatrenom nastupu radi, provjerite već ove nedjelje.



Pobjednika prošle epizode, Luku Bulića, sada ćemo gledati u jednoj nježnijoj varijanti. „Rekoh sebi: Oh, zaboga!“ prisjetio se Luka svoje prve reakcije na velšku pjevačicu Duffy. Kako kaže, najviše ga brine to što ne zna kako će postati slatka cura, a brine ga i koreografija iz spota. „Definitivno jedno od težih iskustava u mom životu. Puno pleše cura što nije u redu od nje spram mene. Baš vidiš da namjerno pleše bezobrazno. Taj spot su samo radili znajući da ću ga ja u ovom showu izvoditi. Četiri frajera oko mene, jedan me vrti, onda plešemo svi zajedno nešto, ona zgodna, a ja ne znam kako ću biti tako zgodan.“ kazao je Luka koji će nastupiti s njezinom pjesmom 'Well, Well, Well'. „Kad definiramo sve te korake koje imamo, ja bum se ''zadafila'' od sreće!“ zaključio je.



Baš kao i Luka, i Ivana Marić priupitala je gljivu što joj je skrivila. Nakon sjajne transformacije u Jacquesa Houdeka, Ivana će ovoga puta utjeloviti jednu od legendi hrvatske glazbene estrade, Duška Lokina. ' Dobro jutro Dalmacijo' zapjevat će Ivana na bini sigurna da će ga odraditi s guštom i veseljem. „Duško je stvarno jedan vesel i živahan čovjek, pravi je vragolan.“ izjavila je i otkrila koji elementi će biti od velike važnosti u njezinom nastupu: „Moram boju glasa malo transformirati. Mislim da će moja frizura biti ključna!“



Ivana Šarića vidjet ćemo transformiranog u Ellu, Sašu Lozara kao Leann Rimes, Dušana Bućana gledat ćemo kao Boneya M., a Maju Posavec kao Toni Braxton.

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu showa 'Tvoje lice zvuči poznato' ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV!

Više informacija potražite na službenoj stranici showa te na društvenim mrežama:
o Službena stranica Tvoje lice zvuči poznato
o Facebook
o Twitter
o Instagram

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju