Na svojoj ljetnoj turneji, Supertalent je ovog vikenda održao audiciju u Zagrebu gdje se prijavilo najviše kandidata. U tri dana žiri je pregledao nastupe čak 150 kandidata!

Na svojoj ljetnoj turneji, Supertalent je ovog vikenda održao audiciju u Zagrebu gdje se prijavilo najviše kandidata. U tri dana žiri je pregledao nastupe 150 kandidata među kojima su glazbenici, plesači, glumci i akrobati, a publika u zagrebačkom HNK-u imala je priliku vidjeti i kako u kratko vrijeme napraviti vrhunsku frizuru ili ukrasiti tortu.

Najupečatljiviji kandidat je bio dvadesetpetogodišnjak Sabahudin, zvan Budo, koji od rođenja ne čuje. Impresionirao je žiri svojom glumom, a govorom tijela je uspio vizualizirati i opisati život ljudi sa sličnim hendikepima. Enis ga je opisao kao hrabrog dečka koji bi trebao biti primjer drugima. Ostali članovi žirija su se u potpunosti složili s Enisovim mišljenjem kako je Budo zasad obilježio ovu sezonu Supertalenta te će im ostati u nezaboravnom sjećanju.

Osim Bude, na pozornicu zagrebačkog HNK-a stupila je i plesna skupina „Plesni punktovi Zagreb“ koja je odličnom koreografijom osvojila žiri i njihovo zajedničko „DA“ za prolazak u daljnje natjecanje. Na pozornicu se popela i osamnaestogodišnja Lucija koja je svojim glasom oduševila ne samo žiri, već i publiku u dvorani koja se prilikom njenog nastupa digla na noge i podržala je. Također, treba izdvojiti i Kristijana Karduma koji svoj talent plesanja s hula hoopom njeguje već 4,5 godine. Izjavio je da ga njegova supruga, koja je prošle godine došla do polufinala Supertalenta s istim talentom, ponekad podučava nekim tajnama zanata. Žiri i njega vidi u daljnjem natjecanju.

Audicije u Zagrebu i Osijeku su oduševile publiku i upoznale s mnogim talentima, a u naredna dva tjedna očekuju nas još i audicije u Rijeci i Splitu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju