Današnja emisija ugostit će Rajka Dujmića, Sanju Doležal, Giuliana i Simonu Gotovac, no vrhunac fešte bit će kada svoju priliku na bini prvi put dobije i konobarica Miki koju utjelovljuje Nives Ivanković.

9. studenog
Glazbeni gosti koji će se danas zajedno naći na adresi Nad lipom 35 su Vinko Coce, Rusway, Matko Jelavić, Alen Nižetić i Jole! Nastavljajući tradiciju lokala, na daske koje život znače popet će se i tri gracije, done, primadone – Bosiljka (Elizabeta Kukić), Rebeka (Jadranka Matković) i Miki (Nives Ivanković), a izvest će igrokaz 'Tri rode'. Miki će najaviti novosti u lokalu, a Rebeka će se žaliti na večeru. Srećko je tužan – pobjegao mu je kanarinac Kiki. A tko Maji (Emilija Bunjac) zadaje glavobolje? Nini (Mirna Maras) sigurno urednik – mora napraviti reportažu o tome što muškarac treba napraviti da bi usrećio ženu.


10. studenog
Današnja emisija ugostit će Rajka Dujmića, Sanju Doležal, Giuliana i Simonu Gotovac, no vrhunac fešte bit će kada svoju priliku na bini prvi put dobije i konobarica Miki koju utjelovljuje Nives Ivanković. Produkcija showa 'Nad lipom 35' za svoju Miki pripremila je posebnu pjesmu koju će ona premijerno izvesti u lokalu 'Jel' me netko tražio?'. Nitko ne zna dokle će Miki dogurati nakon ovog nastupa, no jedno je sigurno – izvest će je pred velikim auditorijem! Na binu će se popeti i Simona Gotovac!


11. studenog
Gost današnjeg humoristično glazbenog showa je legendarni Dražen Zečić! Red glazbe, red smijeha nekima će donijeti puno veselja, no to možda ipak neće biti i slučaj sa stanovnicima zgrade u susjedstvu kojima lokal u prizemlju stvara samo probleme jer za gaže angažira nastupe pjevača koji uvijek buče i tresu cijelu zgradu. Hoće li stanari zgrade iznad lokala i ovaj put protestirati ili pak zajedno s Draženom Zečićem zapjevati?


12. studenog
Danas će goste najveselijeg lokala u gradu zabavljati legendarna grupa Teška industrija! Nova runda glazbe i smijeha sprema se na adresi Nad lipom 35, a svi željni dobre zabave uvijek su pozvani!


13. studenog
Kao u davna vremena kad su građani izlazili na ulice da iskažu svoj bunt protiv rata u Vijetnamu ili protiv vlade u Beogradu, tako su se i sada građani okupili da iskažu svoje nezadovoljstvo glazbom koja se svira u lokalu 'Jel' me netko tražio?'. Tamo iz tjedna u tjedan nastupaju glasne legende hrvatske estrade, a danas su to Neda Ukraden, Franka Batelić, Mate Bulić, Sandi i Pero Galić iz Opće opasnosti!

 


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju