Duet Miše i Ivane Kovač, otac i sin Huljić za klavijaturama! Nepotizam samo Nad lipom 35 – a gdje drugdje?!

7. rujna
Duet Miše i Ivane Kovač, otac i sin Huljić za klavijaturama! Nepotizam samo Nad lipom 35 – a gdje drugdje?! Magazin će sa svojom novom pjevačicom nastupiti u današnjem humoristično-glazbenom showu, a pridružit će im se i njezin otac, legendarni Mišo. Ivana će osim pjesama s novog albuma Magazina s ocem otpjevati hit ''Nema mi do tebe nikoga''. Još jedna šundom protkana večer na adresi Nad lipom 35 - rekao bi popularni barmen. No, ona i ovoga puta donosi pregršt novih viceva i urnebesno smiješnih dijaloga. Agata (Jadranka Matković) je čula da u susjedstvo dolazi kći legende, pa se i ona večeras odlučila spustiti u lokal. Tonči ovaj put neće htjeti ni pitati jel' ga netko tražio, jer on točno zna zašto ga traže i ne želi biti pronađen. Nina (Mirna Maras) je dobila zadatak napisati članak o alternativnoj glazbi. Ona o tome naravno ne zna ništa, pa će joj ostali u lokalu pomoći. Stan Picekovih naći će se sav u dimu. Piceku će zagorjeti mlijeko, a Bosiljka (Elizabeta Kukić) će stoga zaključiti – žene su zaista s Venere, a muškarci s Marsa!


8. rujna
Ovog utorka pogledajte kako će prolaznici ispred našeg kafića reagirati na prosjake. Iz lokala će pak dopirati glas Jelene Rozge, Kemala Montena i klape Cambi. U kafiću za šankom nalazi se stara ekipa. Barmen (Ivica Zadro) opet ima problema sa ženom. Nina priča o svojim dogodovštinama s djedom. Djed je postao zaboravan, pa Nina (Mirna Maras) ima dosta problema s njegovom senilnošću. U Picekovom (Edo Vuić) stanu Rebeka i Bosiljka (Elizabeta Kukić) raspravljaju o Mirjani koja se udaje sa 45 godina. Ekipa za šankom isto priča o Mirjani i njezinome mužu. Srećko i Punker raspravljat će o navijačkom klubu i navijanju. Barmen i dalje ima problema sa ženom i s obavljanjem njezinih bračnih dužnosti, dok novinarku Maju 'more' problemi s naručivanjem jela u baru.


9. rujna
Osoblje i gosti lokala ove se srijede osim uživanja u brojnim glazbenim hitovima, bave božićnom problematikom. Gledatelji će tako dobiti neke prigodne blagdanske savjete kao stvorene za Božić u jeku recesije. Samo ova vesela družina zna gdje se može nabaviti purica za 20 kuna. Doline nikako ne shvaća zašto Božić uvijek pada u dane kad su najveće gužve po trgovinama i odakle svim tim ljudima toliki novac. Barmen (Ivica Zadro) ima odgovor i rješenje za neimaštinu: jednom karticom plaćaš drugu, drugu trećom, treću čekovima i tako u krug. Luiggi (Mario Valentić) je konačno shvatio nešto što će i drugim posjetiteljima dobro doći. Samo zato što u jelovniku piše 'salata od hobotnice', ne znači da unutra ima hobotnice, pa ni u francuskoj salati nema Francuza. Doktorici Anđi (Elizabeta Kukić) za savjet se obratio Srećko. Perući prozore na spavaćoj sobi gospodične Rodić zaradio je nezgodnu ozljedu. Goste će zabavljati neponovljivi Sandi, Emilija Kokić, Lana Jurčević i grupa Aerodrom.


10. rujna
U lokalu će se u publici naći Jasmin Stavros, Indira Radić i Alen Islamović. No u lokalu nisu i Piceki koji su zauzeti svađom ispred televizora. Ni Punker i Srećko također nisu previše zadovoljni izborom pjevača ovoga četvrtka, no svejedno će zauzeti svoju poziciju za šankom. Nina je napravila polovičan intervju sa Severinom. Nina je, naime, došla na razgovor, a pjevačka zvijezda nije. Stavros će doći u lokal kako bi dogovorio i termin za svoj sljedeći nastup, a njegov dolazak će posebno razveseliti Picekove.
 

 

11. rujna
U lokalu ovoga petka nastupaju grupa Karma, Ivan Zak, Mate Bulić i Mucalo. Policajac i Srećko u zadnje vrijeme imaju problema s komunikacijom. Čak i kada se radi o službenim stvarima - ozbiljnom prometnom prekršaju, doći će do nesporazuma. Nina podsjeća Doline na problem s krovom, dok ga krovopokrivač traži po lokalu. Čekao ga je sat vremena pred kućom, a on se nije pojavio. Maja i Barmen također imaju problema s krovom koji prokišnjava. Srećko će svima u lokalu pričati o političaru kojemu je postavljao pločice, a posebno ga se dojmilo njegovo bogatstvo. Barmen i Maja razgovarat će o zajedničkom prijatelju kojeg su nekada poznavali, a Rebeka će objasniti doktorici Anđi zašto se boji kašljanja. Dok Maja i Barmen raspravljaju o razlici između Vlade i mafije, Štefek će prepričati svoj susret sa zgodnom veterinarkom, te svoju neugodnu proslavu rođendana.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju