U današnjoj epizodi humoristično-glazbenog showa goste lokala i gledatelje pred malim ekranima zabavljat će sve od reda glazbene poslastice – od Baruna, Ibrice Jusića, E.T. -a, Vlatke Grakalić do Letećeg odreda.

6. srpnja
U današnjoj epizodi humoristično-glazbenog showa goste lokala i gledatelje pred malim ekranima zabavljat će sve od reda glazbene poslastice – od Baruna, Ibrice Jusića, E.T. -a, Vlatke Grakalić do Letećeg odreda. Osim izvrsne glazbe u svima omiljenom lokalu moći će se ove nedjelje čuti i neobični savjeti ekipe za i oko šanka i svima omiljenog Barmena. Od onih kako prestati gristi nokte, kako postati vlasnik zgrade pa do onih neprocjenjivih bračnih o samoobrani u vlastitom domu. Neki će čak zaključiti kako su u svojim savjetovanjima nadmašili i neponovljivu Žuži Jelinek.


7. srpnja
U današnjoj emisiji goste će zabavljati Zlatko Pejaković i Rajko Dujmić. No vrhunac fešte bit će kada svoju priliku na bini prvi put dobije i konobarica Miki koju utjelovljuje Nives Ivanković. Produkcija showa 'Nad lipom 35' za svoju Miki pripremila je posebnu pjesmu koju će ona premijerno izvesti u lokalu 'Jel' me netko tražio?'. Tko zna dokle će Miki dogurati nakon ovog nastupa s pjesmom prigodnog naziva 'Tako je, Miki', no jedno je sigurno –izvest će je pred velikim auditorijem. Sanja Doležal će za rođendansko izdanje otpjevati naslovnu pjesmu showa, a osim nje na binu će se popeti i Simona Gotovac te također izvesti novu pjesmu 'Farma'.
Popularni likovi poput dr. psihijatrice (Elizabeta Kukić), Punkera (Hrvoje Grčević), Žicara Srećka (Žarko Potočnjak), Štefeka, policajca (Tomislav Štriga) i menadžera Doline (Branimir Vidić Flika) osim u lokal u kojem je uvijek dobra glazba, rado će ovaj put svratiti i u obližnji Fast food. Ondje će ih uvijek s dobrim savjetima dočekati Adonis Ćulibrk Boytronic, frontmen popularne grupe E.T. u ulozi vlasnika.


8. srpnja
Vrhunska interpretatorica starogradskih pjesama Blanka Došen, legendarni Mate Bulić te grupa Tutti frutti današnji su gosti humoristično glazbenog showa 'Nad lipom 35'.
I dok se Barmen budi u znoju jer je sanjao da je lokal bankrotirao, gostiju ipak ne nedostaje na najpopularnijem mjestu, ako ne u gradu, onda barem u ulici 'Nad lipom'.
U ovoj će se epizodi Nina i Maja naći u dosad još ne viđenim ulogama – pojavit će se kao medicinske sestre (Esmeralda i Mariola), a omiljeni Barmen naći će se po prvi puta u ulozi kirurga. Doline će objasniti kako savršeno funkcionirati bez sata te što i tko mu sve pomaže da opstane bez njega.


9. srpnja
U humoristično-glazbenom showu danas nastupaju Maja Blagdan i grupa Gracia.
I na dobro poznatu adresu Nad lipom 35 pokucala je recesija. U izravnom javljanju novinarka Nina (Mirna Maras) javlja o alarmantnom gospodarskom stanju, no posjetitelji su ipak više zabrinuti odabirom današnjih glazbenih gostiju. Srećko se umjesto kupnje dionica odlučio za kupnju 4000 komada piva što se pokazalo kao mnogo bolja investicija. Iako je premijer proglasio štednju, radnici dobivaju otkaz, a krizi se ne nazire kraj. Bosiljka (Elizabeta Kukić) primjećuje kako su trgovački centri prepuni ljudi. Odgovor se svima nameće da se zasigurno onda radi o vanzemaljcima. Naime, ruke su im nježne kao da nikada ništa nisu radile, a glavni dokaz da su s drugog planeta su grudi broj pet koje očito prkose sili teži. Također, netko tko može dati više od mjesečne plaće za torbicu sigurno nije s ovog planeta. Barmen (Ivica Zadro) primjećuje da se vanzemaljke nalaze i u njegovom lokalu.


10. srpnja
Kako je već nadaleko poznato iz tjedna u tjedan postav za šankom popularnog lokala i poznati glazbeni gosti na pozornici, znače siguran glazbeno humoristični užitak. U današnjoj emisiji policija izvještava da su povodom dolaska cijenjenog gosta lokala prošireni ulazi kod naplatnih kućica, ojačane konstrukcije mostova, zavareni svi šahtovi i zbog neometanog prolaza, u ulicama kojima prolazi, uklonjena sva vozila. No, današnji gost nije predsjednik Bush već jedan od ponajboljih hrvatskih tenora svih vremena Vinko Coce. Osim Vinkovih glazbenih bravura gledatelji će moći čuti i one humoristične poput komplicirane, ali vrlo zanimljive teorije o muškim devama, te neizbježnih i uvijek tako zabavnih rasprava o muško ženskim odnosima.

 

 

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju