Popularni Jole naći će se na adresi Nad lipom 35.

31. kolovoza
Popularni Jole naći će se na adresi Nad lipom 35. Uz svoje velike hitove kao što su 'Nosi mi se bijela boja', 'Zove, zove, Jole, Jole' i 'Jedna mala plava' Jole će pokazati i svoju drugu, humorističnu stranu u dijalozima s gostima lokala i stanarima trenutno najpopularnije hrvatske adrese – one na broju 35. Kako će Piceki i ostali stanari ovog ponedjeljka reagirati kada će se uz kućni band 'Sultans of shund' pojaviti i popularni Jole?


1. rujna
Danas se u najzabavniju adresu u Hrvatskoj vraća legendarni pjevač i zabavljač Mladen Grdović. Stanari Nad lipom 35, ali i gosti kafića 'Jel' me netko tražio?' urnebesno će se zabaviti uz Mladenove hitove, a neće im nedostajati ni smijeha, kako to obično biva u ovom humoristično-glazbenom showu.


2. rujna
Neda Ukraden glazbena je gošća današnjeg nastavka humoristično-glazbenog showa. Gosti popularnog lokala ove će se srijede zabaviti uz hitove, kako bi rekla Miki, carice Nede Ukraden, a dobar provod upotpunit će i Barmen nizom dobrih starih viceva. Nina će napraviti intervju s Nedom, a ova će joj glazbena legenda otkriti sve detalje svoje uzbudljive dugogodišnje glazbene karijere. Neda je rasprodavala dvorane od Skopja do Ljubljane, a ni glazbeni menadžer Doline ne može nikako pojmiti da je od tada do današnjeg dana imala na stotine hitova. Gledatelji će danas čuti neke od najvećih: 'Zora je', 'Vrati se s kišom', 'Došlo doba da se rastajemo'...


3. rujna
Na najpoznatijoj adresi u lokalu s najboljim glumcima zapjevat će legendarni Halid Bešlić. Nina, Maja, Barmen, Doline i ostali starosjedioci u uvijek punom lokalu prisjetit će se starih hitova i zapjevati s Halidom popularne pjesme, među kojima je i svima poznati hit 'Prvi poljubac'.


4. rujna
Danas zasigurno neće nedostajati zabave i smijeha, a posebno ne na adresi Nad lipom 35. Stanare i goste uvijek prepunog kafića 'Jel' me netko tražio?' posjetit će pjevač uz kojeg publika nikako ne može ostati ravnodušna – legendarni Zlatko Pejaković! Naime, Zlatko Pejaković jedan je od rijetkih pjevača koji samo započnu pjesmu, a publika u zanosu nastavlja. Zabava, dobra glazba i smijeh uvijek su zagarantirani na kućnom broju 35!

 


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju