Ove će subote u popularnom lokalu biti jako veselo jer će goste i stanare na adresi Nad lipom 35 zabavljati The Obala, Dean Dvornik, Berekini, Maja Šuput i Feminem.

30. svibnja
Ove će subote u popularnom lokalu biti jako veselo jer će goste i stanare na adresi Nad lipom 35 zabavljati The Obala, Dean Dvornik, Berekini, Maja Šuput i Feminem.
Barmen prvi puta neće u emisiji izgovoriti rečenicu koja počinje sa Sigurno se pitate... No, ima i dobar razlog za to. Vozio se s punicom u autu koja je cijelim putem prigovarala da vozi, prebrzo ili presporo ili da je u krivoj koloni i slično, pa mu se malo sve poremetilo – više nije znao vozi li on ili punica. I dok Bosiljka čeka svoju omiljenu seriju, Picek će se spustiti do lokala na gemišt. A kako i ne bi kada je ondje pravi show večeras. Samo Bosiljka nije sigurna, ide li njen suprug u lokal zbog Maje Šuput i djevojaka iz Feminema ili zbog gemišta. Morat će mu Bosiljka pokazati tko je gazda u kući!

1. lipnja

Ovog će ponedjeljka u popularni lokal „Jel' me netko tražio“ navratiti Luka Nižetić. Dok će Luka svojim hitovima zabavljati posjetitelje lokala novinarka 'Zvjezdanog trača' Nina iskoristit će njegovo gostovanje kao idealnu priliku za napredak u karijeri. Srećko će u raspravi o ženama otkriti zanimljive razloge zbog čega ne postoje ženski dimnjačari te zašto se najviše nesreća događa upravo u prometu. Kristijanova kći ima diplomu sa Sorbone, ali on svejedno nije zadovoljan, Rebeki će otkriti i zašto. Gosti i stanari na broju 35 slažu se da je bez obzira na lošu muziku i još gore viceve zabava u lokalu uvijek na vrhuncu.

2. lipnja
Crvena jabuka ovog će utorka podsjetiti na svoje stare hitove te zabaviti ekipu u lokalu s pjesmama poput 'Zovu nas ulice', 'Malo ćemo da se kupamo'. Na binu uz kućni bend 'Sultans of shund' stat će i Gulliano te otpjevati 'Sve ove godine' i 'Djevojke u ljetnim haljinama volim'. Piceki su odlučili malo osvježiti svoj brak te su dogovorili spoj kraj fontane. Što za to vrijeme poslovično omiljeni Barmen, a o čemu sada raspravljaju Maja i Nina? Miki je ipak odlučila – nema seksa prije braka!

3. lipnja
U ovotjednom showu u lokalu 'Jel me netko tražio' nastupit će Magazin, Hari Rončević i Ivana Radovniković. Picek se zadubio u knjigu pod naslovom Budite gazda u svojoj kući i od sada je u kući njegova riječ zakon. Naravno, ako Bosiljka ne odluči drukčije. Punker će se ove srijede pomiriti s Majom.

4. lipnja
U najglasnijem lokalu na televiziji ovog četvrtka nastupaju Leo, Shorty, Aki, Tutti Frutti i trio Gušti, a na njihovu svirku došao je čak i jedan mladi zaljubljeni par. Uz popularne hitove Barmen, Doline, Miki, Nina, Piceki, Emilija i ostatak društva potrudit će se da i ovog puta kao od šale zbijaju pošalice.

5. lipnja
Glazbeno-humoristični show ovog će petka ugostiti jednog od najuvaženijih sarajevskih glazbenika – Kemala Montena. Čut ćemo neke od njegovih najvećih hitova 'Nije htjela', 'Jedne noći u decembru', 'Pjesma zaljubljenika', 'Zaboravi' i 'Nemoj da te prevari ovaj pramen sijedi'. Dok Monteno pjeva u lokalu Nina i Zadro sjede u kućnim ogrtačima i čitaju Zvjezdani trač i gledaju naravno emisiju 'Nad lipom 35'. Srećko je pak gledao film o štetnosti alkohola. Odlučio je – više nikad neće – gledati takve filmove. Miki opet kasni na posao, a i dok radi, pretvara se da radi, no i Barmen se pretvara da joj plaća pa je to u redu...

 

 

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju