Poznati stanari i gosti okupljeni na najzabavnijoj adresi – Nad lipom 35 – danas će uživati kao nikad dosad!

3. kolovoza
U najpoznatijem lokalu ovoga puta nastupit će najveće zvijezde osamdesetih. Animatori, Regata, Aerodrom, Kazalište, Zvijezde... Tako će se u 'Nad lipom 35' uz Juricu Pađena, Krešu Blaževića, pojaviti Nikola Gečević, Renato Metessi... Uz velike hitove 80 –ih i brojne goste, najpoznatiji lokal ugostit će još jednu 'pjevačicu u usponu'. Agata (Vlatka Grakalić) ogorčena situacijom na domaćoj glazbenoj sceni ističe kako je ona od malih nogu odlazila na satove solo pjevanja i klavira te uvjerava sve u lokalu da je samo takav talent... Samo je pitanje vremena da je otkriju. Stoga Agata i dolazi u ured čuvenih menadžera u 'Nad lipom 35'. Hoće li joj Brda i Doline napokon dati šansu?

 

4. kolovoza
Danas će se u showu 'Nad lipom 35' na binu, osim već poslovično omiljenog Barmena, popeti Meri Cetinić, ali i Baruni i ET. Zašto će Barmen ove nedjelje biti napadnut od svojih gostiju u lokalu? A osim što nema podršku publike, ni odnosi sa suprugom nisu na zavidnoj razini. I dok Doline dogovara gaže za gudački kvartet u lokalu 'Tužni ćevap' u konkurentskom lokalu 'Jel' me netko tražio?' dolaze pjevači koji su traženi...

 

5. kolovoza
Slavonske lole, Leteći odred, Duško Lokin i Sandi nastupit će u humoristično-glazbenom showu Nad lipom 35. U lokalu u kojem nastupaju najveće zvijezde naše estrade uvijek se traži karta više. Stoga novinarku Ninu čudi zašto Barmen i vlasnik renomiranog lokala dolazi trčeći na posao. Naime, popularni Barmen odlučio je malo oporaviti svoje zapostavljeno tijelo, a odlučio je i napisati knjigu – 'Zdrava hrana i ja'. Doline traži stan udaljen od grada, daleko od ljudi gdje bi mogao u miru vježbati sviranje na glasoviru.

 

6. kolovoza
Užas je njihova tradicija, jer u najgorem lokalu u gradu i dalje je najbolja zabava! Najveće estradne face gurat će se na pozornici, dok susjedi na adresi Nad lipom 35 valjaju najbolje fore. Barmen i Miki znaju da je svijet okrutan i da je najbolje ostati kod kuće – i pridružiti im se. U današnjoj epizodi, sve će okupljene na najzabavnijoj adresi zabavljati ni više ni manje nego – Davor Radolfi!

 

7. kolovoza
Poznati stanari i gosti okupljeni na najzabavnijoj adresi – Nad lipom 35 – danas će uživati kao nikad dosad! Naime, temperatura će doći do usijanja uz glazbu Lane Jurčević, Luke Nižetića, Dražena Zečića, skupine Sarr-e-Roma i neponovljive Antonije Šole! Zabava je zajamčena!

>>>> Nad lipom 35, 10. - 14. kolovoza

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju