Barmen je i danas vrlo zabrinut, no kako i ne bi kada mu u lokal dolazi Goran Karan.

28. rujna
Gost današnjeg nastavka humoristično-glazbenog showa je legendarni Dražen Zečić. Red glazbe, red smijeha i danas će nekima donijeti puno veselja i smijeha. To možda ipak neće biti i slučaj sa stanovnicima zgrade u susjedstvu kojima lokal u prizemlju stvara samo probleme jer za gaže angažira nastupe pjevača koji uvijek buče i tresu cijelu zgradu. Hoće li stanari zgrade iznad lokala i ovaj put protestirati ili pak zajedno s Draženom Zečićem zapjevati?


29. rujna
Barmen je i danas vrlo zabrinut, no kako i ne bi kada mu u lokal dolazi Goran Karan. No, Barmena ne brine samo njegov gost, već mu i dalje brige zadaje nastup Jasmina Stavrosa u 'Tužnom ćevapu' koji je on organizirao. Naime, još nije dobio honorar, a u minusu je. Kod Srećka je pak sve pet, osim što mu je Renault 4. Bračni par Picek opet je u nesuglasicama, a Bosiljka smatra kako uzrok njihovih problema horoskop.


30. rujna
Danas će u popularnom lokalu biti jako veselo jer će goste i stanare na adresi Nad lipom 35 zabavljati The Obala, Dean Dvornik, Berekini, Maja Šuput i Feminem. Barmen prvi puta neće u emisiji izgovoriti rečenicu koja počinje sa „Sigurno se pitate...“ No ima i dobar razlog za to. Vozio se s punicom u autu koja je cijelim putem prigovarala da vozi prebrzo ili presporo ili da je u krivoj koloni, pa mu se sve malo poremetilo – više nije znao vozi li on ili punica. I dok Bosiljka čeka svoju omiljenu seriju, Picek će se spustiti do lokala na gemišt. A kako i ne bi kada je ondje danas pravi show. Samo Bosiljka nije sigurna ide li njezin suprug u lokal zbog Maje Šuput i djevojaka iz Feminema ili zbog gemišta. Morat će mu Bosiljka pokazati tko je gazda u kući!


1. listopada
U današnjem humoristično-glazbenom showu očekuje nas najbolja zabava u gradu! Pitate se zašto? Odgovor je jednostavan – u svima omiljeni lokal 'Jel' me netko tražio?' dolazi Luka Nižetić! Luka će sve u lokalu i ispred malih ekrana natjerati na ples svojim hitovima. Zabava je na adresi Nad lipom 35 i, kao i obično, svi su pozvani!


2. listopada
Crvena jabuka danas će nas podsjetiti na svoje stare hitove te zabaviti ekipu u lokalu s pjesmama poput 'Zovu nas ulice' i 'Malo ćemo da se kupamo'. Na binu uz kućni bend Sultans of shund stat će i Giuliano, koji će otpjevati 'Sve ove godine' i 'Djevojke u ljetnim haljinama volim'. Piceki su odlučili malo osvježiti svoj brak, pa su dogovorili spoj kraj fontane. Što za to vrijeme radi poslovično omiljeni Barmen, a o čemu sada raspravljaju Maja i Nina? Miki je pak odlučila – nema seksa prije braka!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju