Teška industrija ponovno će ući u proizvodnju zvuka na setu Nad lipom 35. Posjetitelji popularnog lokala podsjetit će se hitova Vajte i Ivice Propadala na basu kad će zasvirati lake note 'Otišla je ljubav moja, 'Ja i ti i ljubav naša' i dr.

27. srpnja
Teška industrija ponovno će ući u proizvodnju zvuka na setu Nad lipom 35. Posjetitelji popularnog lokala podsjetit će se hitova Vajte i Ivice Propadala na basu kad će zasvirati lake note 'Otišla je ljubav moja, 'Ja i ti i ljubav naša' i dr. Prvi će put otkako je lokal na adresi Nad lipom 35 Barmen i Doline morati sami smisliti uvod u emisiju, a nitko se neće začuditi kada to učine bolje od scenarista koji im je taj zadatak i povjerio. U ovo elektroničko doba i posljednji će pokleknuti i, iako im možda ne treba, nabaviti računalo. Informatičke instrukcije Barmenu će pružati svi u susjedstvu - i znalci i neznalice. Na natječaj za igrokaz pristigle su 3273 prijave i do kraja emisije svi će biti izvedeni.

 

28. srpnja
U najglasnijem lokalu na televiziji ovoga puta nastupaju Blanka Došen, grupa Feminem, Minea i Zdravko Škender. Hoće li se prosvjednici pojaviti i nakon novih gostiju u popularnom lokalu? Rebeka je primijetila kako Maji svaki dan u kućnu posjetu dolazi liječnik. No, Maja će otkriti kako je ona zapravo u savršenom zdravstvenom stanju. Doline je dogovorio s Mickom - Rolling Stonesi dolaze u Mokošicu! Hoće li uspješni menadžer slavne rockere dovesti i u lokal 'Jel me netko tražio?' ?

 

29. srpnja
Ksenija Urličić pitat će 'Jel' me netko tražio?' na adresi Nad lipom 35 na Novoj TV. Čelična Lady, Mama Dore i Kraljica zabavnog programa, kako su je zvali, svratit će u najbolji zabavni televizijski program 2007., gdje je za svirku zadužen Mate Bulić. Uz popularnog Kuma i 'Borovinu', koja je zapalila lokal, zapjevat će i Tina i Nikša, Alen Slavica i grupa Zara.


30. srpnja

Vrijeme je za novu rundu zabave u omiljenom lokalu 'Jel' me netko tražio'! U novome nastavku emisije 'Nad lipom 35' gostovat će Dean Dvornik, Alen Vitasović, Maja Blagdan i skupina El Combo. Zabava i smijeh su zagarantirani!


31. srpnja

Gost novog nastavka ovog humoristično-glazbenog showa je kralj hrvatske zabavne glazbe i favorit mnogih ljubitelja dobre zabave – Dražen Zečić. Omiljeni lokal 'Jel' me netko tražio?' još jednom će biti središte zabave na adresi Nad lipom 35.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju