Danas će stanare i goste najzabavnije adrese u Hrvatskoj zabavljati ni više ni manje nego jedna od naših najuspješnijih i najdugovječnijih glazbenih skupina – Magazin!

24. kolovoza
Danas će stanare i goste najzabavnije adrese u Hrvatskoj zabavljati ni više ni manje nego jedna od naših najuspješnijih i najdugovječnijih glazbenih skupina – Magazin! Svi koji su željni zabave, ali i smijeha do suza, mogu se uputiti na adresu Nad lipom 35, gdje zabave i smijeha nikad ne nedostaje.


25. kolovoza
Čitava pomutnja nastat će na adresi Nad lipom 35 kada u popularni lokal uđe Severina. 'Gas, gas' i 'Pucajte u tamburaše' samo su neki od hitova koji će se moći čuti u humoristično glazbenom showu. Za specijalnu gošću uslijedit će i specijalni tretman. Ispred ulaza u 'Jel' me netko tražio?' Barmen (Ivica Zadro) je čak postavio i crveni tepih, kako i dolikuje za dolazak najveće zvijezde hrvatske estrade u njegov lokal. Srećko će čak pokušati dati Severini svoj autogram. Doline je uspio dovesti legendarnu Sevku, obećao da će lokal biti dupkom pun, no zašto je Barmen onda toliko zabrinut? Jesu li šiške in ili out, tko se bolje oblači – Nina (Mirna Maras) ili Stavros, procijenit će dežurni stilist, odnosno kamerman poznate showbiz emisije (Ćubi) koja će baš kao i svi ostali mediji najaviti ovaj spektakularan Severinin nastup u lokalu 'Jel' me netko tražio?'.

 

26. kolovoza
Miki ima problema s parkiranjem i sve će učiniti samo da nađe mjesto blizu lokala. Naime, danas se očekuje još veća gužva nego inače na adresi Nad lipom 35. Na binu će se popeti Toše Proeski! Lokal će večeras svoje goste počastiti i kolačima. Maja i dalje mašta o svojem princu na bijelome konju, a Nina priprema za sljedeći broj Zvjezdanog trača detaljan intervju s pjevačkom zvijezdom večeri.

 

27. kolovoza
Red glazbe, red smijeha i danas će nekima donijeti puno veselja i smijeha. To možda ipak neće biti i slučaj sa stanovnicima zgrade u susjedstvu kojima lokal u prizemlju stvara probleme jer za gaže angažira nastupe pjevača koji uvijek buče i tresu cijelu zgradu, a gosti se zabavljaju kao nikad u životu. Kako će Piceki reagirati kada će se uz kućni band 'Sultans of shund' pojaviti i vrckava Danijela Martinović?

 

28. kolovoza
Najzabavnije mjesto u Hrvatskoj ponovno će posjetiti najomiljeniji pjevač hrvatske estrade – Jasmin Stavros. Red glazbe, red smijeha uvijek je dobrodošao na adresi Nad lipom 35, a Jasmin to dobro zna. Stoga mu je uvijek drago vratiti se tamo i zabaviti sve okupljene u lokalu 'Je l' me netko tražio?'.

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju