U najpopularnijem lokalu ovog ponedjeljka goste će zabavljati Gazde, ET i Antonija Šola.

22. lipnja
U najpopularnijem lokalu ovog ponedjeljka goste će zabavljati Gazde, ET i Antonija Šola.


23. lipnja
Gosti humoristično-glazbenog showa 'Nad lipom 35' bit će Sandi Cenov te popularni Baruni. Piceki su se vratili iz toplica, a Nina (Mirna Maras) je postala teta te će dobro proslaviti s barmenom (Ivica Zadro) i konobaricom Miki (Nives Ivanković). Picek (Edo Vujić) je pripremio svečano otvorenje svog kioska od tri kvadrata. Nina i Miki su nezadovoljne rezultatima natječaja za najbolju kratku priču adaptiranu za razgovor. Naime, pobijedio je Doline (Branimir Vidić – Flika) za priču 'Čuvaj se moždanog udara jer u nekim slučajevima to može biti udarac u prazno'.

>>>> Najbolje godine, 22. - 26. lipnja

24. lipnja
Crvena jabuka ove će srijede podsjetiti na svoje stare hitove te zabaviti ekipu u lokalu s pjesmama poput 'Zovu nas ulice', 'Malo ćemo da se kupamo'. Uz njih nastupat će još Berny ft. Bekrija te Zlatko Pejaković.

>>>>> Kašmir mafija, 22. - 25. lipnja

25. lipnja
Na pozornicu najpoznatijeg lokala stat će grupa Karma. Prvo se čini kako u lokalu nema skoro nikoga jer ih je Doline sve poveo na turneju, no s obzirom da im se raspao kombi svi će se opet okupiti na poznatoj adresi, Nad lipom 35. Štefek će tako ipak imati publiku s kojom će podijeliti svoja brojna iskustva u Jakarti.

>>>> Dallas, 30. lipnja - 2. srpnja


26. lipnja
Doline će svom omiljenom Barmenu ispričati što bi htio biti u sljedećem životu, a Barmen će pak njemu otkriti zašto bi se on htio vratiti kao jablan. Nina radi na novom zadatku – radi reportažu o uobičajenom danu hrvatskog građanina. Kako dane provodi Srećko, a kako izgleda Punkerov prosječan dan? Stavrosu je pak krenulo – netko ga je napokon tražio. Naime, zvali su ga iz Hrvatskog društva skladatelja - poručuju mu da je dobio status umjetnika.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju