Slavonske lole gosti su ovotjednog humoristično-glazbenog showa „Nad lipom 35“. Što ovog ponedjeljka smjera vaš već poslovično omiljen Barmen (Ivica Zadro)?

PONEDJELJAK, 21.09.
Slavonske lole gosti su današnjeg humoristično-glazbenog showa „Nad lipom 35“. Što ovog ponedjeljka smjera vaš već poslovično omiljen Barmen (Ivica Zadro)? Doline (Branimir Vidić – Flika) vratio se iz svoje rodne Mokošice gdje je bio na liječničkom pregledu. Pilot (Otokar Levaj) je doletio iz Kaira, a Nina (Mirna Maras) je otputovala u Toronto. Glavni urednik iseljeničkog 'Zvjezdanog trača' dao joj je zadatak da za kanadske čitatelje napiše nešto o hrvatskim muškarcima u dijaspori. S obzirom da Nina o tome ne zna ništa, Rebeka (Jadranka Matković) i Bosiljka (Elizabeta Kukić) će joj u tome telefonski pomoći.
 

UTORAK, 22.09.
Kvartet Gubec i grupa Latino današnji su glazbeni gosti vašeg najdražeg humoristično-glazbenog showa. Barmen, Nina, Miki, Rebeka i Piceki danas će uživati u latino ritmovima, ali i u kajkavskoj, zagorskoj popevci u izvedbi popularnog zagrebačkog kvarteta. Gosti u lokalu i gledatelji ispred malih ekrana podsjetit će se dobrih starih stihova i tako zapjevati svima dobro poznate pjesme poput „Mi smo dečki kaj pijemo stoječki“ i „Ak sam ti srčeko ranil“.
 

SRIJEDA, 23.09.
U današnjem showu 'Nad lipom 35' na binu će se popeti niz odličnih glazbenika i zabavljača, a to znači da će biti i mnogo dobre glazbe. Osim Jasmina Stavrosa i Mladena Grdovića, gledatelje će zabaviti i Željko Krušlin Kruška, Leo, ali i Matko Jelavić. Bosiljka (Elizabeta Kukić) je kupila Piceku (Edo Vujić) knjigu 'Kako doživjeti stotu', no on ju je bacio – počela ju je čitati njezina majka. Doline, koji za sebe kaže kako je pravi talent za jezike (Branimir Vidić – Flika) počeo je učiti i francuski, barem se tako čini... Stavros će novinarki Nini (Mirna Maras) morati objasniti kako to da je bio favorit na festivalu u Frankfurtu, a na kraju bio samo četvrti. Stavros tvrdi da su njegove pjesme za konobarice, doktorice, automehaničare, arhitekte, umirovljenike...
 

ČETVRTAK, 24.09.
U današnjem nastavku glazbeno-humorističnog showa 'Nad lipom 35' gledatelje i goste najveselijeg lokala u gradu oduševit će svima drag glazbeni gost – Hari Varešanović, poznatiji kao Hari Mata Hari. Uz salve smijeha koje će stalni gosti lokala i stanari adrese Nad lipom 35 zasigurno izazvati svojim uobičajenim problemima i raspravama, publika će uživati uz Harijeve najveće hitove - 'Lejla', 'Kao domine', 'Baš ti lijepo stoje suze', 'Ružmarin', 'Bilo je lijepo dok je trajalo', 'Volio bi' da te ne volim'… Kao i obično, zabava stanuje u lokalu 'Jel' me netko tražio?'.

PETAK, 25.09.
U današnjem nastavku humoristično-glazbenog showa nastupit će Maja Šuput, Leteći odred i legendarne Gazde. Miki (Nives Ivanković) je zabrinuta koliko u Zagrebu ima malo Zagrepčana, a Doline (Branimir Vidić–Flika) je impresioniran 'moćima' jedne termosice. Bosiljka (Elizabeta Kukić) se vraila iz poreznog ureda te prepričava Rebeki (Jadranka Matković) svoja iskustva prilikom plaćanja poreza. Zašto su Agatu zvali iz Predsjednikova kabineta? Ninu je pak zvao urednik – želi da napiše članak o alternativnoj glazbi. Nina, naravno, o tome ne zna ništa, no u pisanju članka pomoći će joj Bosiljka.

>>>> Nad lipom 35, 28. rujna - 2. listopada


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju