Vlatka će dati ekskluzivan intervju za 'Zvjezdani trach'. Otkrit će Nini kako nikada ne bi pristala živjeti u nekom velikom gradu. Zašto je Vlatki ipak draži život u manjem gradu?

20. srpnja
Vlatka će dati ekskluzivan intervju za 'Zvjezdani trach'. Otkrit će Nini kako nikada ne bi pristala živjeti u nekom velikom gradu. Zašto je Vlatki ipak draži život u manjem gradu? Ona će pokušati objasniti Nini: 'Zato jer kad i ne znaš što radiš, netko drugi to zna...' Vlatka će Nini pričati o braku i davati ljubavne savjete, a Sandi i Leo će pak prije odlaska na binu pokušati u popularnom lokalu pojesti škampe. Štefek će svima u lokalu prepričavati svoje nove avanture, ovaj put iz pustinje...

>>>> Najbolje godine, 20. - 24. srpnja

21. srpnja
Ovog utorka sve posjetitelje najpoznatijeg lokala očekuje najveća zabava. Samo za njih na pozornici će se izmjenjivati: Alen Islamović, Dalmatino, Stanko Šarić i Najbolji hrvatski tamburaši, Vlado Kalember, Jurica Pađen, Aerodrom

22. srpnja
U lokalu u kojem nastupaju najveće zvijezde naše estrade, uvijek se traži karta više. Ove srijede zabavu će začiniti sljedeći pjevači: Ivana Banfić, Alan Hržica, Karma, Žana te legendarni Mucalo.


23. srpnja
Ovog četvrtka u popularnom lokalu nizat će se sami hitovi. Naime, uz nastup nekadašnjeg frontmena legendarnih Crvenih koralja Borisa Babarovića, Mire Ungara, Darka Domijana, Krunoslava Slabinca gledatelji će moći uživati i u divnim pjesmama Zdenke Vučković, Zdenke Kovačiček te Hrvoja Hegedušića. 'Balada iz predgrađa', 'Zbog divne crne žene', 'To su bili dani', Ulica jorgovana' i 'Žuta ruža' samo su neki od starih hitova koje se na Uskrs mogu ćuti u 'Nad lipom 35'.


24. srpnja
Ovog petka će u popularni lokal „Jel' me netko tražio“ navratiti Luka Nižetić. Dok će Luka svojim hitovima zabavljati posjetitelje lokala novinarka 'Zvjezdanog trača' Nina iskoristit će njegovo gostovanje kao idealnu priliku za napredak u karijeri. Srećko će u raspravi o ženama otkriti zanimljive razloge zbog čega ne postoje ženski dimnjačari te zašto se najviše nesreća događa upravo u prometu. Kristijanova kći ima diplomu sa Sorbone, ali on svejedno nije zadovoljan, Rebeki će otkriti i zašto. Gosti i stanari na broju 35 slažu se da je bez obzira na lošu muziku i još gore viceve zabava u lokalu uvijek na vrhuncu.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju