Glazbe i smijeha nikad dosta u lokalu 'Jel' me netko tražio?'.

19.listopada
Osim što će gledatelje, kao i obično, zabavljati zgode i nezgode omiljenih likova s adrese Nad lipom 35, pjesmom će ih zabaviti i sjajni Maja Šuput, Vuco, Slavonske lole, Jole, Zoran Jelenković i Leo! Glazbe i smijeha nikad dosta u lokalu 'Jel' me netko tražio?'.


20.listopada
Gledatelji rado odlaze na adresu Nad lipom 35 i uživaju u pjesmama najpoznatijih i, što je najvažnije, najzabavnijih hrvatskih izvođača. Ne samo da uživaju u glazbi već i u vrhunskom humoru najboljih hrvatskih glumaca. U jubilarnom nastavku Picekima, Barmenu, Rebeki, Maji, Nini, Zvonimiru Doline, Miki i žicaru Srećku pridružit će se i legendarni Ljubo Ćesić Rojs. Giuliano će goste u lokalu zabaviti najnovijim 'starim' hitovima, pa će se tako u njegovoj verziji moći čuti: 'Ti si mi u mislima', 'Ostala si uvijek ista', 'Jedna mala pjegava plava' i 'Što sad ljubav ima s tim'. Neven (Damir Mihanović – Ćubi) će se zajedno s Rojsom prisjetiti davnih dana kada su radili u Njemačkoj. Maja (Emilija Bunjac) će pak napraviti pravi iskorak – priznat će da voli više žene od muškaraca. Punker će se naravno složiti s njezinim odabirom.


21.listopada
Vrijeme je za novu rundu smijeha, glazbe i urnebesne zabave! Glazbena gošća najpopularnijeg lokala u gradu bit će legendarna Zorica Kondža. Ne propustite današnje izdanje showa 'Nad lipom 35' jer nikad ne može biti previše zabave i smijeha!


22.listopada
Gledatelji će se danas zasigurno zapitati čemu zadovoljni osmjeh na licu njihovog inače ne tako zadovoljnog barmena. Odgovor je jednostavan – u goste mu dolaze Gazde, ET i Antonija Šola! Pridružite se zabavi u omiljenom lokalu 'Jel' me netko tražio?' i opustite se uz duhovite stanovnike zgrade na adresi Nad lipom 35.


23.listopada
U lokalu u kojem nastupaju najveće zvijezde naše estrade, uvijek se traži karta više. Današnje izdanje glazbeno-humorističnog showa nije iznimka jer su današnji glazbeni gosti sjajni Sandi, Baruni i Slavonske lole! Ne propustite svoju dozu zabave, humora i glazbe na adresi Nad lipom 35!

>>>> Nad lipom 35, 26.-30. listopada

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju