Kada na poznatoj adresi pjevaju klapa Maslina, Zoran Jelenković i Jelena Rozga, u lokalu 'Jel' me netko tražio' nastane prava gužva.

17. kolovoza
Kada na poznatoj adresi pjevaju klapa Maslina, Zoran Jelenković i Jelena Rozga, u lokalu 'Jel' me netko tražio' nastane prava gužva. U lokalu će se tako u publici naći i Jasmin Stavros, Indira Radić i Alen Islamović. No u lokalu nisu i Piceki koji su zauzeti svađom ispred televizora. Ni Punker i Srećko također nisu previše zadovoljni izborom pjevača, no svejedno će zauzeti svoju poziciju za šankom. Nina je napravila polovičan intervju sa Severinom. Nina je, naime, došla na razgovor, a pjevačka zvijezda nije. Stavros će doći u lokal kako bi dogovorio i termin za svoj sljedeći nastup, a njegov dolazak posebno će razveseliti Picekove. Zbog velike sreće što će nastupiti već sljedećega puta, Stavros će počastiti cijeli lokal. No, neće biti toliko sretan kada mu Miki ispostavi račun...


18. kolovoza
Legendarni bend osamdesetih koji je polučio hitove poput 'Stavi pravi stvar' ili 'Kraj tebe u tami' doći će na gažu u lokal 'Nad lipom 35'. Aerodromima će skandirati gotovo svi gosti i susjedi, ali samo će se na prve taktove pjesme sljedećeg izvođači ustati i starije gospođe. Nakon dugog vremena zapjevat će srcelomitelj istoga razdoblja – Frano Lasić sa svojim hitom 'Volim te, budalo mala'.


19. kolovoza
Kao dokaz kvalitete ovog omiljenog humoristično glazbenog showa stiže i vijest iz Lepoglave. Naime, i tamošnji zatvorenici redovito prate ovu emisiju, ali u sklopu odsluženja kazne za svoja strašna zlodjela. Zato i ne čudi da je ovotjedna gošća najveća zvijezda ovogodišnjeg Hrf–a, gospođa zvučnog prezimena, jedinstvena Višnja Pevec. Osim njenog hita ''Ti si meni sve što mi treba'', posjetitelji i hrabri gledatelji moći će poslušati već uobičajene mudrosti kao što su Srećkova metoda za postizanje unutrašnjeg mira te kako je Doline skrivio smrt nekoliko nedužnih jelena. Osim Višnje, na pozornici popularnog lokala zapjevat će Ćiro Gašparac, Zvone Boem, Dražen Žanko, Ivica Pepelko i Nenad Vetma.


20. kolovoza

Gosti lokala i gledatelji humoristično-glazbenog showa uživat će, osim u humoru svih prisutnih, slušajući hitove Jasmina Stavrosa, Maje Šuput i Damira Kedže. Na bini će im se pridružiti i Mario Lipovšek Battifiaca kojeg znamo i kao dio trija popularnih 'Bijelih udovica'. Doktorica Anđa ima problema s pacijentima, ali i s radijatorom. Jedan pacijent od prehlade napravit će čitavu dramu te stalno ispitivati doktoricu o bolestima koje bi mogao imati. Srećko će pokušati popraviti radijator i barem malo oraspoložiti zaposlenu doktoricu. Barmen je šokiran informacijom da u Hrvatskoj ima dva puta više žena nego muškaraca. Maja smatra da to i nije neki problem za muškarce već za žene, jer im je teže naći dečka. Nina pak ima problema sa svojim psom koji joj uporno žvače sve cipele. Nakon toga cipelu je nemoguće vratiti u prvobitno stanje. Barmenu fale sedamdesete zato što je onda imao novaca te je mogao kupovati što je htio. Nina smatra da su kreditne kartice neiscrpan izvor dugova. Barmen samo troši keš, dok su mu ženi ukrali cijeli novčanik s kreditnim karticama. Barmen ipak nije stopirao kartice zato što lopov troši manje od njegove supruge. Bosiljka, Kristijan i Rebeka pričaju o dugim brakovima. Kristijan smatra da se netko jednostavno ne može voljeti 50 godina. Štefek objašnjava velečasnom čari indijskog bureka, a Barmen je uvrstio novo jelo u jelovnik. Doline ima problema s nećakom iz Mokošice koji je mu je nabavio aparat za vježbanje u pola cijene. Rebeka i Kristijan komentiraju kako u današnjim novinama dominiraju samo događaji iz crne kronike.


21. kolovoza

U popularnom lokalu 'Nad lipom 35' ovoga puta nastupaju Novi fosili, pa će barmen imati čast najaviti jedan od najdugovječnijih sastava u Hrvatskoj. Legendarni bend koji je nedavno obilježio zaista hvalevrijednu obljetnicu, impresivnih 40 godina postojanja, zabavljat će publiku u lokalu i gledatelje ispred malih ekrana. 'E moj Saša', 'Milena', 'Košulja plava', 'Za dobra stara vremena', 'Šu, šu', 'Djeca ljubavi', 'Šuti moj dječače plavi', samo su neki od velikih hitova koje će Fosili izvesti u humoristično-glazbenom showu Nove TV. Pjesme bez kojih ne prolaze zabave, koje se pjevaju na stadionima čiji su stihovi putovnica za uspomene moći će se nakon dugo vremena ponovno čuti na jednom mjestu. 'Novi fosili' će barem na tren pomoći društvu za šankom da zaboravi posljedice sveprisutne recesije i održi na životu humor koji se već nebrojeno puta pokazao kao najbolji lijek.

>>>> Nad lipom 35, 24. - 28. kolovoza

 

 

 

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju