U najpoznatijem lokalu u gradu danas će nastupiti najveće zvijezde osamdesetih - Animatori, Regata, Aerodrom, Kazalište, Zvijezde...

16. studenog
U najpoznatijem lokalu u gradu danas će nastupiti najveće zvijezde osamdesetih - Animatori, Regata, Aerodrom, Kazalište, Zvijezde... Tako će se u 'Nad lipom 35' uz Juricu Pađena, Krešu Blaževića, pojaviti Nikola Gečević i Renato Metessi. Uz velike hitove 80–ih i brojne goste, najpoznatiji lokal ugostit će još jednu 'pjevačicu u usponu'. Agata (Vlatka Grakalić) ogorčena situacijom na domaćoj glazbenoj sceni ističe kako je ona od malih nogu odlazila na satove solo pjevanja i klavira te uvjerava sve u lokalu da je veliki talent... Samo je pitanje vremena da je otkriju. Stoga Agata i dolazi u ured čuvenih menadžera u 'Nad lipom 35'. Hoće li joj Brda i Doline napokon dati šansu?

 

17. studenog
Danas će na adresi Nad lipom 35 biti ludo i nezaboravno! Zašto? Današnji glazbeni gosti su Dean Dvornik, Alen Vitasović, Maja Blagdan i skupina El Combo. Za stanare i susjede lokala 'Jel' me netko tražio?' opet neće biti mira i tišine, no ne pada im teško uz ovako dobru zabavu.

 

18. studenog
I danas odlazimo na adresu Nad lipom 35, gdje će ovoga puta glazbeni gosti biti popularni Alen Nižetić, odlične Slavonske lole, uvijek dobro raspoloženi Leo i zabavni Berekini! 'Nad lipom 35' svakim danom mami sve više smijeha na lica svojih gledatelja. Zabava je stoga uvijek zagarantirana u lokalu 'Jel' me netko tražio?'!

 

19. studenog
Gost današnjeg humoristično-glazbenog showa je legendarni Dražen Zečić! Red glazbe, red smijeha ponovno će mnogima donijeti puno veselja i smijeha. To možda ipak neće biti i slučaj sa stanovnicima zgrade u susjedstvu kojima lokal u prizemlju stvara samo probleme jer za gaže angažira nastupe pjevača koji uvijek buče i tresu cijelu zgradu. Hoće li stanari zgrade iznad lokala i ovaj put protestirati ili pak zapjevati zajedno s Draženom Zečićem?

 

20. studenog
U najglasnijem lokalu u gradu i dalje vlada najbolja zabava! Najveće estradne face ponovno će se gurati na pozornici, dok susjedi na adresi Nad lipom 35 valjaju najbolje fore. Današnji je glazbeni gost – jedan i jedini Davor Radolfi! Nikako ne propustite red njegove glazbe i red urnebesnih pošalica svima dragih stanara i gostiju lokala 'Jel' me netko tražio?'!

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju