U 'Nad lipom 35' doći će i kraljica bosanskog sevdaha Hanka Paldum. Sarajevska folk diva koja na novom albumu koketira s etnom zapjevat će u najpoznatijem hrvatskom lokalu neke od svojih najvećih hitova.

15. lipnja
U 'Nad lipom 35' doći će i kraljica bosanskog sevdaha Hanka Paldum. Sarajevska folk diva koja na novom albumu koketira s etnom zapjevat će u najpoznatijem hrvatskom lokalu neke od svojih najvećih hitova poput 'Zelene oči' i 'Senka' i radišnu Miki potaknuti da se prije pjevačice u usponu popne na binu. Da joj ne bi sav kruh iz ruke otrgnuli, pobrinuo se Štefek koji se netom vratio iz Afrike gdje je proveo anketu o Nad lipom. Rezultati su čudesni... Iako njezina generacija nije čula za divu koja je više od tri desetljeća na sceni, novinarka Zvjezdanog trača napravit će intervju s njom zbog težine prstena koji nosi na ruci. A to je, misli Nina, svakoj generaciji bitno.

>>>> Nad lipom 35, 22. - 26. lipnja

16. lipnja
Gost humoristično glazbenog showa je legenda domaće zabavne glazbe - Zlatko Pejaković. U ulozi 'pjevačice u usponu' pojavljuje se Mara Borić.Redovna gošća lokala, 'pjevačica u usponu' traži menadžera, gažu, uspjeh. U potrazi za slavom najviše vremena provodi u lokalu u kojem će sada imati priliku uživo vidjeti kako to radi pravi profesonalci. Naime, Zlatko Pejaković jedan je od rijetkih pjevača koji samo započnu pjesmu, a publika u zanosu nastavlja...

>>>> Najbolje godine, 15. - 16. lipnja

17. lipnja
Gosti ove epizode humoristično-glazbenog showa su jedan od ponajboljih hrvatskih tenora svih vremena Vinko Coce. Osim Vinkovih glazbenih bravura gledatelji će moći čuti pjevačicu Žanamari i klapu Libar.

>>>> Divino novo ruho, 15. - 19. lipnja

18. lipnja

Jedna od najkontroverznijih ličnosti na hrvatskoj estradi, Siniša Vuco nakon posljednjeg skanadala vraća se svom poslu. Ove nedjelje autor hitova 'Volim piti i ljubiti' i 'Crna ženo' izvest će pjesme s novog albuma Vuco će otpjevati novonastale hitove poput 'Molim te vrati se' i 'Nedjelja' te mnoge druge pjesme. Uz Vucu, nastupit će još Maja Šuput, Slavonske lole, Jole, Zoran Jelenković te Leo.

>>>> Na putu prema dolje, 20. lipnja

19. lipnja
Čitava pomutnja nastat će na adresi Nad lipom 35 kada u popularni lokal uđe Severina. 'Gas, gas' i 'Pucajte u tamburaše' samo su neki od novih hitova sa Severininog albuma koji će se moći čuti u humoristično glazbenom showu. Uz Severinu, gledatelji će još imati priliku poslušati Tijanu Dapčević, Gorana Karana i Barune.

 

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju