Jedna od najkontroverznijih ličnosti na hrvatskoj estradi, Siniša Vuco zapjevat će u napoznatijem lokalu.

13. srpnja
Jedna od najkontroverznijih ličnosti na hrvatskoj estradi, Siniša Vuco zapjevat će u napoznatijem lokalu. Autor hitova 'Volim piti i ljubiti' i 'Crna ženo' izvest će pjesme poput 'Molim te vrati se' i 'Nedjelja' te mnoge druge. Prije nego što se pojavi na bini, Vucu će ekipa najpoznatijeg lokala prvo morati osloboditi. Naime netko ga je oteo i traži 3.700 kuna za njegovo oslobađanje.

>>>> Najbolje godine, 13. - 17. srpnja

14. srpnja
U najlošiji lokal u zemlji u kojemu je najbolja zabava svratit će i Maja Blagdan. Pjevačica koja je ostvarila san svake pjevačice u usponu, morat će našoj Nini objasniti kako je to nastupati na Euroviziji. Svi će se grebati za njezinu pažnju, a Sultans of Šund pratit će ovu estradnu divu i shvatiti da su sada kao glazbenici uistinu uspjeli. Samo u Nad lipom 35!

>>>> Dallas, 13. - 14. srpnja

15. srpnja
Red glazbe, red smijeha i ovoga puta nekima će donijeti puno veselja i smijeha. To možda ipak neće biti i slučaj sa stanovnicima zgrade u susjedstvu kojima lokal u prizemlju stvara samo probleme jer za gaže angažira nastupe pjevača koji uvijek buče i tresu cijelu zgradu. Hoće li stanari zgrade iznad lokala i ovaj put protestirati ili pak zajedno s Draženom Zečićem zapjevati?


>>>> Veliko R, 15. - 16. srpnja

16. srpnja
Piceke i ostalo veselo društvo ovog će četvrtka uz Shortyja svojim pjesmama oduševiti i atraktivne djevojke iz grupe 'Feminem'. Osim Nede, Ivane i Pamele u najpoznatijem lokalu nastupit će i popularni trojac 'Trio gušti'.


17. srpnja
U humoristično glazbenom showu ovog petka nastupit će Jasna Zlokić, Goran Karan te jedan od finalista 'Dore'- Livio Morosin.
Doline (Branimir Vidić – Flika) i dalje vježba klavir i maltretira susjede do četiri ujutro. Ni Barmen (Ivica Zadro) se nije naspavao – kartao je do pet, a u lokalu će biti živo i ovu noć. Zapjevat će Jasna Zlokić, Goran Karan te Livio Morosin, a Miki (Nives Ivanković) će i zaplesati. Kako Miki pleše ili, bolje je pitanje - zašto će ova vesela konobarica zaplesati? Punker ide na popravni iz zemljopisa, pa Rebeka (Jadranka Matković) testira njegovo znanje. Štefek je bio kod psihijatra jer ga sve podsjeća na grudi, a to će htjeti provjeriti i ovotjedni gosti popularnog lokala.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju