Danas će sve prisutne u lokalu 'Jel' me netko tražio?', ali i one pred malim ekranima, razveseliti nastup legendarnog Ive Amulića!

12. listopada
Danas će sve prisutne u lokalu 'Jel' me netko tražio?', ali i one pred malim ekranima, razveseliti nastup legendarnog Ive Amulića! Poslušajte njegove hitove, a usput se i nasmijte do suza s Barmenom, Miki i ostatkom vesele ekipe s adrese Nad lipom 35!


13. listopada
U lokalu 'Jel' me netko tražio?' svečano će se otvoriti Europsko nogometno prvenstvo. Navijačima koji vole pitati 'Jel' me netko tražio?' neće biti potrebno putovati u Austriju i Švicarsku, jer će navijačke pjesme otpjevati s njima originalni autori. Baruni, Zvone Bohem, Nered, Stoka, Jole i Marina Tomašević izvest će najpopularnije nogometne budnice, a sve će komentirati legendarni Ćiro Blažević.


14. listopada
U današnjem showu, u lokalu 'Jel me netko tražio' nastupit će Magazin, Hari Rončević i Ivana Radovniković. Picek se zadubio u knjigu pod naslovom „Budite gazda u svojoj kući“ i od sada je u kući njegova riječ zakon. Naravno, ako Bosiljka ne odluči drugačije. Nasmijte se uz zgode i nezgode omiljenih likova s adrese Nad lipom 35!


15. listopada
Piceke i ostale s adrese Nad lipom 35 danas će zabavljati Trio gušti, Leo, Shorty, skupina Tutti frutti, Zorica Andrijašević i Baruni! Nikad dosta glazbe, zabave i smijeha, a to uvijek možete pronaći u svima omiljenom lokalu, 'Jel' me netko tražio?'.


16. listopada
Dok će u današnjoj emisiji Nina (Mirna Maras) i poslovično omiljeni Barmen (Ivica Zadro) za šankom raspravljati o tehnologiji i Internetu, na pozornicu će stati Karma koja će i nadglasati njihov dijalog. Prvo se čini kako u lokalu nema skoro nikoga jer ih je Doline sve poveo na turneju, no s obzirom da im se raspao kombi svi će se opet okupiti na poznatoj adresi, Nad lipom 35. Štefek će tako ipak imati publiku s kojom će podijeliti svoja brojna iskustva u Jakarti.

>>>> Nad lipom 35, 19.-23. listopada

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju