Glazbeni gost ovoga puta je legendarni Dražen Turina Šajeta. Na adresi Nad lipom 35 gosti lokala jedva čekaju otvaranje, jer kada Miki otključa oni bi rado izašli.

10. kolovoza
U 'Nad lipom 35' ovoga puta nastupaju Antonija Šola i Dalibor Brun. Gledatelji će se zapitati čemu zadovoljni osmjeh na licu njihovog inače ne tako zadovoljnog barmena. Ovoga puta za to ima posebno dobar razlog. Popeo se na pozornicu podijeliti s posjetiteljima lokala novosti na glazbenom repertoaru. Gosti i gledatelji imat će priliku slušati samo nove, još neobjavljene pjesme. Kakve god nove skladbe bile, mudri barmen ima rješenje i za najgore probleme. Iz iskustva zna da, bez obzira koliko loša glazba bila, jedno besplatno piće vraća posjetitelje u lokal. Da u ordinaciji dr. Anđe (Elizabeta Kukić) ne bi bilo dosadno ovog puta pobrinut će se Srećko (Žarko Potočnjak). Prejeo se graha i sada on i svi oko njega trpe posljedice. Anđa ima originalno rješenje. Za to vrijeme Miki (Nives Ivanković) dolazi u lokal, neobično je dobre volje, iako je bila na sprovodu. Štefek (Slavko Pintarić – Pišta) je uvjeren kako astronauti odlaze u otvoreni svemir kako bi obavljali nuždu.

 


11. kolovoza
Gosti u ovoj epizodi humoristično-glazbenog showa su Tijana Dabčević i Leo. Iako su Srećko, Barmen i Punker večer prije dobro zaružili kartajući se, neće ni ove nedjelje ići rano kući. Barmen se naravno brine što će mu reći žena, no ipak je sretan što nije ovaj put ni zapucala ni vrištala. No lice svima omiljenog Barmena nije tako zabrinuto samo zbog situacije kod kuće. Što muči Barmena i tko ga ljuti, gledatelji danas imaju priliku saznati. Policajac će se svima pohvaliti kako je spasio život mački, a Punker nećaku...

 

12. kolovoza
Barmen (Ivica Zadro) je čuo da se tvrtka 'Stoka i Nered' uz glazbu, steroide, sex shopove, transporte, uzgajanje šampinjona i bukovača bavi i izvođenjem građevinskih radova. Barmenu treba adaptirati stan, pa će sa Stokom dogovoriti dobru cijenu.  Nina (Mirna Maras) mora pisati o situaciji u kulturi te o hrvatskom humoru pa tako i o kvaliteti šala u popularnom lokalu Nad lipom 35. Što o tome misli Bosiljka (Elizabeta Kukić), a što ostali gosti lokala? Srećko (Žarko Potočnjak) je posebno dobrog raspoloženja. Njegova žena je bila u toplicama pa se i on usput odlično odmorio. I dok se Bosiljka, Srećko i Rebeka (Jadranka Matković) kartaju iz lokala stiže prodoran i moćan glas Josipe Lisac.

 


13. kolovoza

Jedna od najkontroverznijih ličnosti na hrvatskoj estradi, Siniša Vuco nakon posljednjeg skandala vraća se svome poslu. Ove nedjelje autor hitova 'Volim piti i ljubiti' i 'Crna ženo' izvest će pjesme s novog albuma Vuco će otpjevati novonastale hitove poput 'Molim te vrati se' i 'Nedjelja' te mnoge druge pjesme. Prije nego što se pojavi na bini, Vucu će ekipa najpoznatijeg lokala prvo morati osloboditi. Naime netko ga je oteo i traži 3 700 kuna za njegovo oslobađanje.

 

14. kolovoza
Glazbeni gost ovoga puta je legendarni Dražen Turina Šajeta. Na adresi Nad lipom 35 gosti lokala jedva čekaju otvaranje, jer kada Miki otključa oni bi rado izašli. Na istom će se mjestu ovoga tjedna mršavjeti na sve moguće načine i zbog prehrambenih navika gubiti prijatelje. Barmen će napokon primiti poziv u vezi svoga sina – koji je isti otac, a i trčat će se na duge staze. Rebeka će doživjeti neugodnosti u tramvaju, ali srećom je tu brižna susjeda Bosiljka sa svojim mudrim savjetima. Zagreb za Picekove više nije fini mali grad...Ž

>>>> Nad lipom 35, 17. - 21. kolovoza

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju