Dok se prvi hrvatski kreativci prijavljuju za Masterchef Hrvatska, svjetski popularni reality show u Australiji doživio je već i svoje junior izdanje.

Mali finalisti ostvarili su u gastronomskom svijetu više nego većina njihovih odraslih profesionalnih kolega može i zamisliti. U studenom je završila treća sezona Junior Masterchefa čije je finale u kojemu su se za titulu borili Isabella i Jack gledalo 1,34 milijuna Australaca. Dvanaestogodišnja djevojčica iz Brisbanea zadivila je publiku svojim umijećem pripreme hrane i osvojila 15 000 australskih dolara i put u Italiju.

U showu je sudjelovala i njezina sestra blizanka Sophia koja je ušla u četiri najbolja juniorska kuhara. Slavne sestre nakon putovanja se vraćaju u školske klupe, a udružit će osvojeni novac kako bi otvorile restoran za koji već smišljaju meni iz snova. To im sigurno neće teško poći za rukom, budući da su vrhunski stručnjaci u žiriju na njezino prvo jelo već imali komentare poput 'Ovo je restoranska kvaliteta i cvjetnjak na tanjuru dostojan mnogih iznad njezinih godina.'

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju