Nakon što je četrdestogodišnja IT menadžerica Julie Goodwin postala Masterchef Australije, u svojoj zemlji se toliko proslavila da su odmah počele pristizati stotine poslovnih ponuda!

Julie je ubrzo postala gastro kolumnistica, a izdala je i kuharicu pod nazivom 'Our Family Table'. Julie je ostvarila svoje snove pobijedivši umjetnicu Poh Ling Yeow u Masterchefu, reality showu koji je za male ekrane prikovao impresivnu brojku gledatelja. Objava obiteljske kuharice bila je prije sudjelovanja u ovom jedinstvenom talent showu nedosanjani san dotadašnje IT menadžerice, no nakon što je titulirana australskim Masterchefom otvorila su joj se brojna vrata. Zahvaljujući svojim iznimnim kulinarskim umijećima Julie je postala sinonim kulinarske zvijezde.

U kuharici koju je objavila nalaze se svi Julijini omiljeni recepti uključujući 'Lemon Diva Cupcakes' i 'Passionfruit 'puddle' Pie'. Knjiga je izdana u travnju 2010. godine, a pobjednica Masterchefa je tom prigodom izjavila: 'Ova knjiga ne predstavlja samo recepte nego i istražuje ulogu hrane u obitelji i zajednicama. Želim vratiti ljude u kuhinje i promovirati važnost objeda u obitelji.'.

Julie je majka troje djece, Joea, Toma i Paddyja, i supruga Michalea Goodwina. Pobjeda u ovom showu donijela joj je i dodatni angažman i to na televiziji Channel 9 na kojoj je dobila svoju vlastitu emisiju pod nazivom 'Home Cooked! with Julie Goodwin.' Julie je priznala da se nakon pobjede u showu još i dan danas ne može načuditi popularnosti koju je stekla. U jednom je intervjuu otkrila da je razlog njezine prijave na Masterchef bio taj što je bila prestara za neki pjevački talent show, a prekrupna za show 'Znate li plesati'. Julie je tako javnosti objavila da posjeduje još jedan talent. Naime, vrsna kuharica se bavila i pjevanjem, a u 'Asquith Golf klubu' je neko vrijeme na taj način zarađivala novac. Osim TV emisije i kuharice Julie će izdati i CD pod nazivom 'Božić s Julie Goodwin', koji izlazi 03. prosinca ove godine. Julien stil kuhanja je 'srčano, ljuto i ukusno'. 'Svoju kuharsku inspiraciju nalazim u pripremanju jela svojoj obitelji. Moja je misija da svoju ljubav prema obitelji pretočim u pravljenje jela koje će oni htjeti jesti.', priznala je četrdestogodišnjakinja.
Ova IT menadžerica ponosna je na svoj obiteljski posao koji vodi zajedno sa suprugom, no njen san je otvoriti i vlastiti restoran. 'To bi bio topao mali restoran s pogledom na ocean.', objašnjava pobjednica australskog Masterchefa kojoj će se zasigurno i ovaj san uskoro ostvariti.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju