Hrvatici Renati su 43, a njezinu zaručniku Erwinu samo 15 godina. Svoju su vezu započeli prije dvije godine kada je Renata bila pozvana pred sud, budući da je stupila u odnos dječakom.

KONTROVERZNA LJUBAV HRVATICE I 15-OGODIŠNJEG AUSTRIJANCA

Ekskluzivni intervju s Erwinom i Renatom u IN Magazinu
Nova TV, danas u 17.25 sati

IN magazin u današnjoj emisiji donosi ekskluzivni intervju s kontroverznim zaručnicima iz Austrije. Novinar Jurica Radović tijekom vikenda boravio je u Austriji gdje je posjetio zaručnike koji su svojom ljubavnom vezom šokirali ne samo hrvatsku i austrijsku javnost, već su o njihovoj vezi pisali i izvještavali mediji diljem svijeta. Naime Hrvatici Renati su 43, a njezinu zaručniku Erwinu samo 15 godina. Svoju su vezu započeli prije dvije godine kada je Renata bila pozvana pred sud, budući da je stupila u odnos dječakom. 'Sudu i ljudima tamo je bilo od samog početka jasno da se tu ne radi o nikakvom nasilju, da se radi o ljubavi, s druge strane radi se o činjenici da ste prekršili zakon jer Erwin je bio 4 mjeseca premlad. Niste tu kažnjeni radi ljubavi zato jer ste se ogriješili o zakon, a ja to jesam! Stoga je bilo u redu da trebam dobiti neku vrstu kazne.' – izjavljuje Renata za IN magazin.

Ovaj kontroverzni par se i danas ludo voli, nedavno je izašla i knjiga o njihovoj zabranjenoj ljubavi, a i zaručili su se. 'Veselim se budućnosti. Pokušavam se usredotočiti na školu kako bih joj mogao ponuditi nešto da ne mora raditi tri posla kao sada, nego samo jedan, da može raditi taj koji najviše voli. Ona je svakako žena s kojom želim provesti ostatak života.' - izjavio je mladi Erwin.

Cijeli intervju gledatelji imaju priliku pogledati u današnjem IN magazinu na Novoj TV.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju