Uđite u svijet magije i iluzija uz novi show ‘Gospodari iluzija‘. Ne propustite pogledati umijeće velikih iluzionista i mađioničara našeg vremena.

(Masters Of Illusion), SAD, 2009., show
Redatelj: Mark Mardoyan
Scenarij: Steve Jarczak
Producenti: Paul Sharratt, Gay Blackstone

Najbolji svjetski mađioničari i iluzionisti uvest će gledatelje u magičan svijet zadivljujućih iluzija. U showu ‘Gospodari iluzija’ nastupit će neka od najjačih imena u ovom području poput Eda Alonza, Kristen Lambert, Tonyja Clarka, Dana Bircha, Jeffa McBridea, Rocca Silana, Ricka Thomasa, Bretta Danielsa, Dana Sperryja, Jonathana Levitta te Chasea Curtisa.

Mnogobrojne iluzionističke zvijezde, kao i dolazeće nove nade koje tek započinju sa svojim karijerama iluzionista, u ovom showu ostavit će gledatelje bez daha. S legendarne pozornice Magičnog dvorca na Holivudskom bulevaru predstavit će se vrhunski iluzionisti koji svojim nastupom donose uzbudljive i zanimljive iluzionističke točke. Svaka epizoda donosi pregršt nevjerojatnih inovacija na području iluzionizma koje nam prenose Gospodari iluzija. Također gledatelji će u ovom spektakularnom showu moći vidjeti i neke nove talente u području kreatora iluzija. Za vrijeme sezona više će od 70 iluzionista proći kroz show te pokazati impresivne točke.

O ILUZIONISTIMA:

ED ALONZO
Ed Alonzo je profesionalni komičar i iluzionist. Ed je glumio u mnogim serijama poput ‘Murphy Brown’ te ‘Saved by the Bell’. Osim u serijama nastupao je u mnogim iluzionističkim showovima u kojima je gledateljima pokazao svoj veliki smisao za humor i iluziju. Zanimljiv je podatak da je Ed nastupao na turneji s popularnom pop pjevačicom Britney Spears.

JEFF MCBRIDE
Inovator u području iluzionizma ujedno je i jedan od najuzbudljivijih izvođača modernog iluzionizma. Jeff McBride kombinira različite tehnike zbog čega su njegove točke uzbudljive i zanimljive velikom auditoriju.

ROCCO SILANO
Rocco Silano je jedna od najoriginalnijih svjetskih iluzionista. Također glumi u mnogim serijama i nastupa na pozornicama. Rocco je ujedno i kreator jednog od najbolje prodavanijeg efekta u povijesti iluzije. Dobitnik je mnogih nagrada poput ‘Worlds Most Original Act’ te dvostruki pobjednik nagrade MAC. Čak devet puta je bio nominiran za najboljeg iluzionista. Osvajač je i prestižne nagrade Golden Mandrake u Parizu.

TONY CLARK
Veteran Tony Clark majstor je iluzije. Dobitnik je mnogih nagrada za iluzioniste. Tony Clark je posebno vješt s kartama, a s njima u svojim rukama zaista čini čuda.

 

 

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju