Pogledajte eksluzivni intervju s Asi, samo u IN magazinu!

U proljetnu shemu ušao je i dnevni format Nove TV 'IN magazin' koji u prvom tjednu donosi dugo očekivane intervjue s glavnim protagonistima popularne serije 'Asi'. Tuba Buyukustun dala je ekskluzivni intervju za hrvatske gledatelje na setu u šumi izvan Istanbula gdje trenutno snima svoju novu seriju 'Gönülçelen'. Najljepša turska glumica reporteru Jurici Radoviću otkrila je da joj uz komplimente za izgled i naslovnice koje je snimila više znače uloge koje je ostvarila. Za niz različitih likova koje je dosad odglumila tvrdi da su svi redom drugačija verzija nje same. Tuba će govoriti o vremenu provedenom u Antakiji gdje je snimana serija 'Asi', kao i o odnosu s glumcem Muratom Yildirimom. Ne voli da je se naziva zvijezdom, jer smatra da to nije, ali zato priznaje da je romantična i osjećajna te da uskoro planira posjetiti Hrvatsku.
Tubu ćemo prvi put u televizijskom intervjuu vidjeti u srijedu, 23. ožujka u IN magazinu u 17.25 sati. Njenog partnera u seriji i jednog od najpoželjnijih glumaca trenutno, Murata Yildirima vidjet ćemo u IN magazinu u petak. S 32-ogodišnjim glumcem Jurica Radović sastao se u jednom od najekskluzivnijih restorana u Istanbulu. Iako za njegovog lika Demira u seriji 'Asi' kažu da govori očima, Murat priznaje da je mnogo pričljiviji privatno. Iako je predmet želja milijuna žena svijeta, a otkad se serija prikazuje na Novoj TV, i brojnih Hrvatica, Murat se ne smatra zgodnim muškarcem, jer smatra da je ljepota u nečemu drugome. Za Tubu kaže da su kao glumački partneri imali dobru energiju, ali da se u privatnom životu nisu mnogo viđali. Zbog pojedinih romantičnih scena pred kamerama zna osjetiti nelagodu, a da je vrlo jednostavan potvrđuje i njegov susret s Adrienom Brodyjem s kojim se poput svakog drugog fana poželio fotografirati. Iako se angažirao za prava glumaca, demantira želju za ulaskom u politiku i naglašava da su mu prioriteti obitelj i gluma. Da je tomu tako potvrđuje i posljednji angažman u seriji 'Ljubav i kazna' koju upravo snima.
Uz ekskluzivne intervjue s omiljenim turskim glumcima, IN magazin dolazi i u osvježenom izdanju, s novim studijom i scenografijom koja ga krasi.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju