Deset novih polufinalista predstavit će se sa svojim talentima ovog petka u još jednoj uzbudljivoj emisiji uživo.

Svoju priliku dobili su nasljednici prošlogodišnjih finalista, članovi skupine Step by Step Juniors. Karla Šilović, Tamy Zajec, Frana Žugerić, Lucija Ipša, Josipa Ćubela, Ivana Bingula i Magdalena Gašper inače su europski prvaci i prvaci Hrvatske u stepu, a na audiciji Supertalenta su se predstavili plesnom 'mariachi' točkom. Na binu Supertalenta ovog petka popet će se i devetogodišnja Tia Pikija koja je na audiciji sve oduševila izvedbom pjesme iz operete Mala Floramy.

Ova članica zbora Štigleci iz Varaždina ide na zbor od svoje četvrte godine te svira flautu, a pjesmom 'Daleki biser mora' oduševila je publiku i žiri. S obzirom da je Tia veliki obožavatelj opernih arija te voli pjevati i na talijanskom jeziku s nestrpljenjem očekujemo Tijin izbor za nastup u emisiji uživo.

Samouki gitarist Josip Pešut po zanimanju je tehničar, no svoj umjetnički talent oslobodio je na ovogodišnjoj audiciji Supertalenta na kojoj je izveo autorsku pjesmu na električnoj gitari. Petar Dugandžić je veliki dojam na sve prisutne na riječkoj audiciji ostavio svojim plesnim umijećem, a ovaj posebni devetnaestogodišnjak za emisiju uživo priprema novi spektakularni plesni nastup.

Svoju drugu priliku da pokaže pjevački talent dobio je i Hrvoje Periša, a neobičnu vještinu plesanja s psom Maja Terzić. Maja će se na pozornicu Supertalenta popeti sa svojom Nessom te će udruženim snagama izvesti zajedničku koreografiju, pokazati jedinstvenost svoje izvedbe i pokušati osvojiti gledatelje.

Za freestyle točku bit će zadužen Miran Pirner koji će demonstrirati zanimljive trikove s loptom. Miran je svoj talent prezentirao i na prošlogodišnjim audicijama, no u godini dana unaprijedio je vještinu s kojom je osvojio žiri te napokon dobio priliku predstaviti se široj publici. Plesača u ovotjednoj emisiji neće nedostajati, a za to će se između ostalih pobrinuti i članovi plesnog studija Cats.

Svoje glasovne sposobnosti pokazat će Viktorija Novosel koja je na audiciji izvela pjesmu Josipe Lisac. Zanimljivo je da Viktorija osim glazbenog talenta krije još jedan, a to je brzo brojanje slova u riječima. No u Supertalentu Viktorija će zapjevati i ovim talentom pokušati nadmašiti ostale i pridobiti glasove gledatelja. Skupina Fame, ako je suditi po točki kojom su se predstavili na audiciji, gledateljima će i ovog petka upriličiti jedinstveni plesno-vokalni doživljaj.

Treći Supertalent uživo izbacit će još dvoje sjajnih talentiranih natjecatelja koji idu izravno u finale u kojemu će se pridružiti Jani Klarić, Petri Antolić, Skandal bendu i plesnom studiju D Vision.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju