Četvrta polufinalna emisija donosi deset novih atraktivnih nastupa te još jednu uzbudljivu borbu za ulazak u finale Supertalenta.

Ovog petka vidjet ćemo točku deseteročlane plesne skupine 'Beat street' koja će plesni ritam ulice prenijeti na televizijske ekrane. Iskustvo nastupa pred brojnom publikom ekipa Beat streeta stekla je na festivalima i gradskim priredbama, no bit će zanimljivo vidjeti što su sve spremni napraviti kako bi osvojili i širu publiku. Ernest Cepić, po zanimanju automehaničar, pokušat će nadmašiti svoju glumačku točku s audicije, a gledatelji možda od ovog natjecatelja saznaju da li namjerava poslušati savjet Enisa Bešlagića da se prijavi na glumačku Akademiju.

Inspirirana likom i djelom Michaela Jacksona svestrana Angelica Zacchigna dat će sve od sebe u prezentiranju svog talenta. Podsjetimo, nastupajući na audiciji Angelica nije mogla suspregnuti suze zbog toga što je navodno osjetila prisutnost svog idola što ju je posebno dirnulo.

Članovi plesnog kluba 'Modus' također su dobili priliku nastupiti u polufinalu Supertalenta, a bit će zanimljivo vidjeti kakvom će koreografijom pokušati nadmašiti ovotjednu konkurenciju. Svojim talentom sviranja na harmonici žiri je na audiciji osvojio Aleksandar Olujić, a ovog petka imat ćemo priliku vidjeti koliko će njegovu vještinu izvođenja housea i R&B-a na ovom narodnom instrumentu cijeniti i publika. Aleksandar je audicijskim nastupom bez sumnje osvojio Ninu Badrić koja mu je čak ponudila daljnju suradnju, a hoće li ovaj polufinalist uspjeti zadržati stečeni status kod velikodušne članice žirija tek ćemo vidjeti.

U neuobičajenom društvu, u pratnji tamburaškog orkestra, predstavila nam se Kristina Minarik koja će i u emisiji uživo spojiti zvuk tamburica s rock'n'rollom. Još jedan samouki glazbenik posjeduje iznimni talent kojeg je odlučio osloboditi upravo zahvaljujući Supertalentu, a radi se o električaru Marijanu Augustiću.

Polufinalist Romano Dautanac će pak pantomimom i komedijom pokušati osvojiti žiri i publiku. Osim glumom i pantomimom Romano se bavi i skladanjem i pisanjem, a radio je i kao ulični svirač. Romano će i ovaj put svoju inspiraciju pronaći u nijemim filmovima i svojim specifičnim nastupom pokušati dospjeti u finale Supertalenta.

Gledatelji imaju priliku svoj glas dati i pomlatku plesne senzacije Unit X, a radi se o članovima plesnog kluba D'N'F koji će na binu Supertalenta još jednom vratiti hip-hop i break dance. Svoju priliku za ulazak u finale dobit će i sestre Anja i Pavla Grabar. Unatoč razlici u godinama ove dvije sestre se odlično slažu, a da se i glazbeno dobro nadopunjuju dokazale su na audiciji Supertalenta.

Četvrti Supertalent uživo izbacit će još dvoje sjajnih talentiranih natjecatelja koji idu izravno u finale. Tamo će se pridružiti Jani Klarić, Petri Antolić, Skandal bendu, plesnom studiju D Vision, te Maji Terzić i Viktoriji Novosel.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju