Celebrity MasterChef kuhinja otvara svoja vrata i gledateljima otkriva prvih četvero celebrity kandidata koji su kazališne daske, svjetla pozornice i mikrofone zamijenili kuharskim pomagalima

Celebrity MasterChef kuhinja otvara svoja vrata i gledateljima otkriva prvih četvero celebrity kandidata koji su kazališne daske, svjetla pozornice i mikrofone zamijenili kuharskim pomagalima. Prva runda kulinarskog okršaja gledatelje će upoznati s vještinama četvero natjecatelja, a najlošiji od njih će već u sljedećoj epizodi morati napustiti show. Ovog petka vidjet ćemo kako će se kuhača primiti kantautorica Alka Vuica, modni dizajner Ivica Skoko, spisateljica Nives Zeljković i cavtatski glumac Nikša Kušelj.´

´Nisu padali lonci, ali je padalo sve ostalo. Padao mi je onaj štapni mikser i opekla sam se. Mislim da sam se malo i porezala, to sam tek kasnije skužila.´ - izjavila je Nives koja je burno započela svoje sudjelovanje u uzbudljivom kulinarskom showu.

Bit će zanimljivo vidjeti što je Nives skuhala u prvoj epizodi i da li je uspjela impresionirati žiri, ali i kako je stres utjecao na njeno snalaženje s profesionalnim kuharskim rekvizitima Masterchef kuhinje koje su je toliko oduševile da ih je poželjela i u svojoj vlastitoj kuhinji. Alka priznaje da stvarno voli kuhati jer je to čini sretnom te otkriva svoju veliku želju, onu o vlastitom restoranu. Prvi zadatak koji je pred ovim poznatim licima neće biti nimalo lagan: moraju napraviti autorsko jelo koje će najbolje pokazati njihove kulinarske vještine.

Dino će kandidatima poručiti da je naglasak na kulinarskim osnovama te kombiniranju namirnica, začina, okusa, termičkoj obradi te kreativnosti. Za prvi izazov imat će jedan sat i 15 minuta te neograničen broj željenih namirnica od kojih će pripremati jelo. Kome je prijateljstvo važnije od rivalstva u MasterChef kuhinji, tko je zaljubljenik u mediteranske začine te koje će jelo zadovoljiti iskusna nepca žirija i tako izboriti prvu pobjedu, gledatelji će saznati već u prvoj epizodi showa.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju