Chefu Marinu Rendiću u goste stižu članovi Udruge bikera, a kako je proteklo roštiljanje sa strastvenim motoristima gledatelji imaju priliku saznati u ovotjednom izdanju Grill bossa.

Nova TV, subota 30. srpnja

S obzirom da bikeri vole začinjenu hranu, chef Rendić će za njih pripremiti malo ljuće, 'spicey' mesne specijalitete.

Za gladne motocikliste na jelovniku Grill bossa ovaj put naći će se marinirana goveđa rebra s osvježavajućom sezonskom salatom sa sirom, a za desert će bikere dočekati Čokoladna eksplozija. Kako najbolje i najefikasnije marinirati meso, te od kojih namirnica napraviti ukusnu marinadu kako bi roštilj postao prava senzacija spremno će s gledateljima i ovaj put podijeliti chef Rendić.

Osim što je Grill boss poznat po tome da gledateljima otkriva brojne tajne iz svijeta roštilja, on ne razočarava ni po pitanju slastica te će i u ovoj emisiji pokazati kako napraviti ukusan desert. Prije nego stavi meso na grill Marin će na njemu prepeći i crvenu papriku koja će poslužiti kao prilog. Dok chef napravi sve potrebne pripreme za roštilj stići će i gladni bikeri koji će sa zadovoljstvom pričekati da Grill boss do kraja pripremi ono što je započeo te im se pridruži u pravom bikerskom partyju. Uz možda najbolji roštilj koji su do sada imali priliku okusiti.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju