Krešo (Hrvoje Barišić) je naizgled pravi susjed, a o tome svjedoči činjenica da je spreman odmah uskočiti u pomoć novom stanaru u zgradi, Željku (Borko Perić).

Krešo (Hrvoje Barišić) je naizgled pravi susjed, a o tome svjedoči činjenica da je spreman odmah uskočiti u pomoć novom stanaru u zgradi, Željku (Borko Perić). Selidba je u tijeku, a Željku je stigla dostava kreveta i to u trenutku kada je on izgubio ključ, a kod kuće nije ni njegova supruga Ester nije.

Dok je Mađarica Ester (Dijana Vidušin) na plesnoj audiciji u 'Mađarskom kulturnom društvu' ne znajući za probleme oko useljenja, Krešina supruga Tamara (Matija Prskalo) u nevjerici promatra susjedovo 'useljenje' u svoj stan. Već na prvi pogled jasno je vidljivo kako su Krešo i Željko iz dva različita svijeta.

Dok 'macho' tip Krešo smatra kako bi on definitivno duže opstao u divljini od Željka, njegov susjed o 'divljini' ne želi ni razgovarati. Kreši je Željkec ipak malo 'ko curica' za kojeg je uvjeren da ni meso ne jede. I dok je Krešo pravi 'alfa mužjak' s trbuščićem na koji je ponosan, njegova supruga Tamara je žena koja brine o svom izgledu, ali i izgledu drugih. U to ime upravo je nabavila i posljednji revolucionarni izum iz Hollywooda – flastere za mršavljenje koje će, nada se, uspješno prodavati.

Krešo je naravno skeptičan s još jednim novim proizvodom koji će njegova supruga pokušati plasirati na tržište. Iako Krešo možda ima pravo, naime njeni dosadašnji trgovački pokušaji i nisu polučili apsolutni uspjeh, to mu Tamara nikada neće priznati. Svađe ovog bračnog para ionako prije završe nego što započnu, a tome će nebrojeno puta od sada osvjedočiti i novi susjedi Željko i Ester koji su, htjeli to ili ne, upleteni u njihove živote. Još bi Željkec nekako i izašao na kraj s Krešom i Tamarom, ali tu je i zavodljiva učiteljica joge, susjeda Nina (Marija Omaljev) u čijoj blizini ni plahi Željko neće ostati ravnodušan.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju