Za sve Vas - ovisinike o filmovima i serijama, OYO.hr je najbolja internetska adresa. U katalogu se nalazi stotine filmova i serija koja možete pogledati, a mi Vam preporučamo tri odlična filma po izboru naše redakcije.

Portorikanske noći: Dnevnik opijanja

Paul Kemp je putujući novinar koji, zgrožen New Yorkom i Amerikom pod Eisenhowerovom administracijom, stiže u Portoriko kako bi pisao za The San Juan Star. Kempov život uskoro izmiče kontroli kada počne uživati u rumu i postane opsjednut interesantnom ljepoticom.

Čovjek koji vrišti

Dobitnik nagrade žirija na posljednjem Canneskom filmskom festivalu, prvorazredan film koji će Vam se duboko usjeći u sjećanje! Čad, današnje doba. Adam, čovjek od 60-ak godina, bivši prvak u plivanju, čuvar je bazena u hotelu N’Djamena. Kada hotel preuzmu novi vlasnici Kinezi, Adam mora prepustiti posao svom sinu Abdelu. Strašno je uvrijeđen i osjeća se poniženim. Zemlju razara građanski rat. Pobunjeničke snage napadaju vladu. Vlasti zahtijevaju da narod doprinese „ratnim naporima“ na način da daju novac ili „dobrovoljce“ koji su dovoljno stari da se odupru napadačima. Šef okruga konstantno maltretira Adama da da svoj doprinos. No Adam je bez novaca. Ima jedino sina…

Melankolija

Jedan od najboljih filmova godine, ovjenčan brojnim nagradama, između ostalih i za najbolji europski film i za najbolju glumicu na Canneskom filmskom festivalu! Prekrasan film o kraju svijeta. Justine i Michael slave svoj brak na raskošnoj zabavi u kući njezine sestre i šogora. U međuvremenu, planet Melankolija se približava zemlji… Melankolija je psihološki film katastrofe redatelja Larsa von Triera.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju