Da je MasterChef uspješan format potvrdile su prve dvije sezone, a za sudjelovanje u popularnom showu kojeg ćemo ovog proljeća pratiti na Novoj TV prijavilo se više od 1700 zainteresiranih!

Da je MasterChef uspješan format potvrdile su prve dvije sezone, a za sudjelovanje u popularnom showu kojeg ćemo ovog proljeća pratiti na Novoj TV prijavilo se više od 1700 zainteresiranih. Prijave su zaključene, a pred produkcijskim timom MasterChefa veliki je posao napraviti predselekciju potencijalnih natjecatelja showa.

Kreativni tim showa najavljuje provjerenu kvalitetu formata, novosti u sadržaju kao i brojna ''ukusna'' iznenađenja.

Jedinstvena TV kuhinja uskoro otvara svoja vrata u trećoj, još uzbudljivijoj sezoni MasterChefa. Tek je za vidjeti koje sve vještine posjeduju brojni kuhari amateri, s kojim talentom raspolažu i koliko su daleko spremni ići u borbi za titulom najboljeg.

U MasterChef 3 ući će TOP 50 natjecatelja, a tko će sve dobiti privilegiju ući i u popularnu i nadasve primamljivu MasterChef kuhinju, vidjet ćemo tek nakon prvih izazova pred kojima će se naći samo odabrani kuhari amateri.

Talent, entuzijazam, motiviranost, ljubav prema hrani i pripremanju različitih jela, samo su neke od karakteristika koje će produkcija uzeti u razmatranje pri odabiru natjecatelja nove sezone najkreativnijeg reality showa.

Šime Sušić i Nikola Lesar ponosno već nose titule najboljih kuhara amatera, a uskoro postajemo svjedoci nove potrage za najboljim kuharom amaterom i pobjednikom treće sezone showa MasterChef Hrvatska. Jedno je sigurno - proljeće 2015. će opet biti u znaku ''masterchefmanije'' - očekuju nas novi recepti, novi kuhari amateri i brojni kuharski trikovi, kao i najpoznatiji kulinarski stručnjaci od kojih svi imamo priliku puno naučiti.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju