Klaus i Stefan stižu u Chicago gdje Stefan ponovno susreće vampiricu (CLAIRE HOLT, Slatke male lažljivice, H20: Uz malo vode) koja ga desetljećima nije preboljela.

3.sez., 2-3.ep - 4. siječnja

Klaus i Stefan stižu u Chicago gdje Stefan ponovno susreće vampiricu (CLAIRE HOLT, Slatke male lažljivice, H20: Uz malo vode) koja ga desetljećima nije preboljela. U povratku u prošlost, u Chicago1920-ih godina, Stefan se ponovno suočio sa šokantnim poglavljem iz svoje burne prošlosti. Nakon što Damon iz neočekivanog izvora doznaje gdje su Stefan i Klaus, on i Elena slijede njihov trag. U međuvremenu, u Mystic Fallsu, Tyler je zabrinut za Caroline i traži pomoć od šerifice Forbes (MARGUERITE MacINTYRE). Klaus je još u Chicagu gdje uz pomoć Glorije (CHARMIN LEE, Prijateljice, Lovci na natprirodno), vještice koju odavno poznaje, pokušava doznati informacije koje mu nedostaju da bi otkrio zašto njegov plan ne djeluje. Glorija s pomoću čarolija otkriva zagonetne djeliće istine, ali uskoro shvaća da joj je potrebno Stefanovo znanje da bi riješila zagonetku. Kada se Stefan nađe u opasnosti, pomaže mu neočekivan saveznik. U Mystic Fallsu nasrtljivi neprijatelj natjera Damona preko ruba te se on prepusti nasilju, što će imati trajne posljedice. Caroline se bori s emocionalnim problemima iako pokušava pomoći Eleni da se suoči sa svojim osjećajima. Jeremy doživi kratak, ali uznemirujuć susret s jednim od duhova koji mu se ukazuju i zbog toga je zbunjeniji nego prije. Na kraju, Bonnien neobičan susret utjecat će na sve.

3.sez., 4.ep - 5. siječnja

Klaus je još u Chicagu gdje uz pomoć Glorije (CHARMIN LEE, Prijateljice, Lovci na natprirodno), vještice koju odavno poznaje, pokušava doznati informacije koje mu nedostaju da bi otkrio zašto njegov plan ne djeluje. Glorija s pomoću čarolija otkriva zagonetne djeliće istine, ali uskoro shvaća da joj je potrebno Stefanovo znanje da bi riješila zagonetku. Kada se Stefan nađe u opasnosti, pomaže mu neočekivan saveznik. U Mystic Fallsu nasrtljivi neprijatelj natjera Damona preko ruba te se on prepusti nasilju, što će imati trajne posljedice. Caroline se bori s emocionalnim problemima iako pokušava pomoći Eleni da se suoči sa svojim osjećajima. Jeremy doživi kratak, ali uznemirujuć susret s jednim od duhova koji mu se ukazuju i zbog toga je zbunjeniji nego prije. Na kraju, Bonnien neobičan susret utjecat će na sve.

3.sez., 5.ep - 6. siječnja

Unatoč svim događajima Caroline želi da Elena, Bonnie, Matt i Tyler uživaju u tradicionalnoj Noći smicalica maturanata prije negoli započne nova školska godina u srednjoj školi Mystic Fallsu. Međutim nakon što se pojave neželjeni gosti, ubrzo se dogodi smrtonosni preokret. Damon uvjerava Jeremyja da svoju vezu s drugom stranom može iskoristiti da pronađu način da poraze Klausa. Naposljetku Klaus još čvršće pritisne Stefana i iskorištava ga za svoje iznimno nasilne i opasne planove.

3.sez., 6.ep - 7. siječnja

Prvog dana završne školske godine Elena, Caroline, Bonnie i Matt još su uzrujani zbog proteklih događaja, a čini se da Tyler previše uživa u svemu. Damona živcira novi gost i svi su iznenađeni dolaskom novog studenta na Alaricovu nastavu povijesti. Matt traži Bonnienu pomoć nakon što spoznaje da je učinio veliku pogrešku. U međuvremenu, Stefan izvršava zadatak koji mu je zadao Klaus.

3.sez., 7.ep - 8. siječnja

Dok se Mystic Falls priprema za slavlje uoči Noći osvjetljenja, grad napadaju duše mrtvaca. Nakon vrlo nasilnog susreta s gnjevnom dušom, Damon želi da Bonnie dozna zašto su duhovi tako snažni. Elena nagovori Jeremyja da iskoristi svoju vezu s drugom stranom da pronađe nov način da dođe do Stefana, zbog čega je Jeremy bio prisiljen donijeti groznu odluku. Naposljetku Alaric je otkrio davno izgubljen trag iz prošlosti.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju