Elena je iznenađena iznenadnim pozivom na svečani bal, a nakon što Damon i Stefan saznaju da se zabava održava u Klausovoj nedavno obnovljenoj vili, obojica inzistiraju na tome da budu njezini pratitelji.

3.sez., 14-15.ep - 18. siječnja

Elena je iznenađena iznenadnim pozivom na svečani bal, a nakon što Damon i Stefan saznaju da se zabava održava u Klausovoj nedavno obnovljenoj vili, obojica inzistiraju na tome da budu njezini pratitelji. Caroline i Matt također dobivaju pozivnice za bal od neočekivanih obožavatelja. Na elegantnoj zabavi Elena doznaje za zastrašujući plan koji bi mogao prouzročiti mnoge smrti te mora odlučiti komu može povjeriti te nove informacije. Caroline otkriva Klausove osobine koje nitko ne bi od njega očekivao. Naposljetku nakon večeri pune nasilja i neispunjenih očekivanja, Damon smišlja nov način za rješavanje problema. Nakon što je dan započela šokantnim otkrićem o Damonovim postupcima, Elena doznaje da se nitko od njezinih prijatelja ne slaže s njezinim planom o tome kako treba postupiti po pitanju unutarnjih sukoba moći obitelji Izvornih. Bonnie i Abby (PERSIA WHITE) ponovno sustiže sudbina vještica iz obitelji Bennett te se nalaze usred rituala s pomoću kojega treba umiriti duhove prirode. Elijah (DANIEL GILLIES) postavlja Damonu i Stefanu opasan ultimatum koji dovodi Elenu u opasnost, a oni traže pomoć od Alarica i Meredith (TORREY DeVITTO), smislivši plan zbog kojega će morati donijeti zastrašujuće odluke.

3.sez., 16.ep - 19. siječnja

Alaric je u zatvoru jer ga je doktorica Fell optužila za ubojstvo osnivača. Policajka Forbes savjetuje Damona da se ne upliće u njenu istragu. Damon se sa Stefanom prisjeća 1912. godine kad je serijski ubojica ubijao osnivače Mystic Fallsa. U međuvremenu, Elena i Matt provaljuju u kuću doktorice Fell u potrazi za dokazima koji bi pokazali Alaricovu nevinost. Damon i Rebekah prisile Stefana da pije ljudsku krv a Matt i Elena vide kako Stefan grize vrat djevojke.

3.sez., 17.ep - 20. siječnja

Stefan se još bori sa svojom željom za ljudskom krvlju. Damon ga prati ali ima i svoje prioritete. Damonova nekadašnja ljubavnica, Sage se vraća u tajnom paktu protiv Rebekah, koju Damon zavede da ju ima na oku dok traže prvotni bijeli hrast. Međutim, plan propadne. No Damon je korak ispred. Doktorica Fell pokušava izliječiti Alarica pomoću lijekova, a Bonnie pokušava obrnuti čaroliju koja je uzrokovala njegovo nasljedno ludilo, ali nisu oprezniDamon mora intervenirati

3.sez., 18.ep - 21. siječnja

Braća mobiliziraju Alarica, Matta, Caroline i suzdržanu Elenu da pomognu ubiti barem jednog Izvornog. Ustrajan u namjeri da eliminira Klausa po svaku cijenu, Stefan odluči nastaviti i nakon što Rebekah zarobi Damona da bi ga mučila. Klaus ucijeni Bonnie s Jeremyjem i njenom majkom, kako bi je ucijenio da magijom raskine vezu koju je njegova majka stvorila. Sageina smrt pokaže da se sa ubojstvom Izvornog vampira uništava i svaki vampir koji je potekao iz njegove krvne loze.

3.sez., 19.ep - 22. siječnja

Caroline je oduševljena kad se Tyler vrati u grad, ali Tyler ubrzo posumnja kako se nešto događa između Caroline i Klausa. Matt ima zadatak da zadržava Rebekah.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju