Stefan je sakrio lijesove s tijelima Klausove obitelji te Klaus ubrzo pribjegava nasilju kako bi uvjerio Damona i Elenu da nitko neće biti siguran dok ne pronađe Stefana i vrati svoju obitelj.

3.sez., 10.ep - 12. siječnja

Stefan je sakrio lijesove s tijelima Klausove obitelji te Klaus ubrzo pribjegava nasilju kako bi uvjerio Damona i Elenu da nitko neće biti siguran dok ne pronađe Stefana i vrati svoju obitelj. Tyler i dalje iskorištava svoje nove sposobnosti hibrida, ali mora se suočiti s uznemirujućim posljedicama svojih djela. Nakon strašne nesreće Elena i Alaric sve su zabrinutiji zbog Jeremyjeva ponašanja, ali i njegove sigurnosti. Alaric upoznaje prelijepu dr. Fell (TORREY DeVITTO, Slatke male lažljivice) koju začuđuje njegova nevjerojatna sposobnost zacjeljivanja. Pokušavajući sklopiti dogovor s Klausom, Elena mu otkriva informacije koje će ga veoma zaprepastiti. Također, u ovom nastavku internetska ličnost JUSTINE EZARIK gostuje u ulozi barmenice.

3.sez., 11.ep - 13. siječnja

Iako Caroline nije raspoložena za proslavu svoga 18. rođendana, Elena, Bonnie i Matt iznenadit će je malom zabavom na neobičnome mjestu. Damon i Stefan ne mogu se složiti oko toga kako treba postupiti u vezi s Klausom, a neoprezni Stefan odluči provjeriti svoju teoriju opasno riskirajući. Bonnie se zabrine nakon što joj Elena ispriča sve o Jeremyjevim novim planovima. Na sastanku Osnivača Alaric se ponovno susreće s dr. Fell (TORREY DeVITTO) koja je usred svađe s bivšim dečkom patologom ( DAVID COLIN SMITH). Tyler odbija izvršiti Klausovu posljednju zapovijed i iznenađen je time što Klaus pristaje na njegovu odluku.

3.sez., 12.ep - 14. siječnja

Bonnie vjeruje da će joj njezini snovi koji se ponavljaju o Klausovim lijesovima otkriti kako da ga ubiju. Snovi također vode Bonnie do ponovnog susreta s njezinom majkom Abby (PERSIA WHITE, Prijateljice) koju nije vidjela 15 godina. Na Abbynoj udaljenoj farmi Bonnie i Elena upoznaju Jamieja (ROBERT RI'CHARD, One on One), mladića kojega je Abby udomila prije mnogo godina. Bonnien iznenadni dolazak šokirao je Abby, ali nastojala joj je pojasniti događaje iz prošlosti. Tyler traži neočekivanog saveznika da bi se oslobodio. Damona je zaintrigirala Alaricova nova prijateljica dr. Fell (TORREY DeVITTO), a Klaus nastavlja pregovore sa Stefanom da vrati lijesove u kojima su članovi njegove obitelji.

3.sez., 13.ep - 15. siječnja

Šerifica Forbes (MARGUERITE MacINTYRE) Alaricu i Eleni otkriva uznemirujuće vijesti o oružju s pomoću kojega je nedavno počinjeno ubojstvo. Braća Salvatore i dalje nastoje ubiti Klausa te Stefan traži pomoć od Bonnie i Abby (PERSIA WHITE), a Damon se za pomoć pri ostvarivanju novog plana obraća starom znancu. Klaus također smišlja plan i organizira neobičnu večeru na kojoj prepričava još jednu priču iz nasilne prošlosti svoje obitelji sve dok neočekivan gost ne prekine večer. U međuvremenu, Caroline je slomljena jer ne uspijeva spriječiti tragediju.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju