Tko će zbog bojanja ananasa završiti u Stres testu i zauvijek napustiti MasterChef kuhinju?

Finale je sve bliže, a ove nedjelje kandidate MasterChefa očekuju još uzbudljiviji izazovi i još jedan eliminacijski Stres test. Već nakon petka, u MasterChef kuhinji ostat će samo 5 najboljih kuhara amatera koji su do sada uspjeli savladati brojne izazove. U nedjelju će se 5 kandidata susresti s još jednim Testom kreativnosti i zahtjevnim Stres testom koji će još jednog kuhara amatera ispratiti iz MasterChef kuhinje. Ovog puta natjecatelji će morati kuhati bolje nego ikada do sad, jer samo malo je ostalo do kraja showa, a daljnje natjecanje i borbu za ulazak u finale nastavit će samo 4 natjecatelja.

Pobjednik izazova iz prošle emisije u nedjelju će birati glavnu namirnicu. Od ponude pačjih prsa, kovača i brbavice, izabrat će pačja prsa. Dok će jedni kandidati biti oduševljeni izborom, jedan kandidat će komentirati: „Tuga od pačjih prsa! Ustvari lijepa su ona, da su samo ona ali je bilo tako lijepih stvari tipa šampijera koji je prava prilika za probat ako ništa drugo!“



Prije početka kuhanja, žiri će dati kandidatima naputke kako skuhati dobra pačja prsa. „Patka se većim dijelom peče na koži, a onda se samo kratko karamelizira s one strane gdje je meso.“ kazat će im Dino dok će im nakon brojnih uputa Andrej poručiti: „Danas imate šareni spektar iz kojeg se nadam da ćemo dobiti fantastična jela!
I kandidati su svjesni kako ih i najsitnija pogreška ili čak detalj može izbaciti iz daljnjeg natjecanja. „Rekli su ljudi iz žirija da sve oko mediuma nije prihvatljivo“ kazat će jedan natjecatelj.

Na kušanju će kao i uvijek biti zanimljivo. Dok kod nekih kandidata neće naći zamjerku, jedna natjecateljica će svojom kombinacijom namirnica izazvati brojne upitnike nad glavama žirija. Nakon što će joj postaviti niz uzastopnih pitanja o viziji tanjura kojeg će im predstaviti, želeći razumjeti njezino razmišljanje, natjecateljicu će Dino sasvim zbuniti da ni sama neće znati objasniti što je zapravo htjela napraviti sa svojim jelo. „Sva ova pitanja služe da ti sebi sama daš odgovore. Već od početka govorimo da trebate namirnicu gledati iskreno, pa s tim u skladu nije baš najbolja ideja da ideš bojati ananas.“ kazat će joj Dino na što će ona prokomentirati: „Ne znam da li je pametnije ne odgovarati pa šutjeti kao da ne znaš ili odgovarati pa ispasti još gluplja.“

Ne propustite doznati tko će to od kandidata bojati ananas i tako zaraditi direktan ulazak u Stres test, tko će mu se pridružite te kojih će četvero natjecatelja dobiti priliku ući u borbu za finale, ove nedjelje od 22 sata na Novoj TV!



Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju