Jeste li ikad pomislili kako na istoj pozornici možete gledati Michaela Jacksona, Terezu Kesoviju, Bocellija, Rozgu, Bon Jovija i Esmu Redžepovu? Zahvaljući showu "Tvoje lice zvuči poznato", nemoguće je postalo moguće!

Sve o showu pratite na službenoj stranici Tvojelice.dnevnik.hr.

Giuliano se nakon transformacije u Emiliju Kokić ponovno vraća u muški lik, a ove nedjelje gledat ćemo ga u ulozi Bon Jovija. Giuliano će u showu izvesti pjesmu "It's my life". Hoće li doista biti lak zadatak za Maria Petrekovića na jednu večer postati Andrea Bocelli, te kako će otpjevati ipak zahtjevnu pjesmu ''Con te partiro'' tek ćemo vidjeti.

Ronald će opet morati uskočiti u ženske plesne cipele i haljinu kako bi što vjernije dočarao lik i djelo Tereze Kesovije, a izvest će pjesmu ''Prijatelji stari gdje ste''. Bit će sigurno zanimljivo vidjeti i kako se Baby Dooks snašao u transformaciji u Esmu Redžepovu, a Jasna će i sljedeće nedjelje biti plavuša, ali ovoga puta – Jelena Rozga koja će se ove nedjelje pridružiti Tomi, Goranu i Sandri u ocjenjivanju natjecatelja kao gostujući žiri. Jasna će izvesti Rozgin hit ''Bižuterija'', a bit će zanimljivo kako će Jelena reagirati na svoju kopiju. Vanda postaje Cyndi Lauper, a otpjevat će veselu pjesmu "Girls just wanna have fun". Nakon rasplesane Ukrajinke, Minea će opet morati u muški lik, a fotorulet dodijelio joj je ovaj put Billyja Idola. Andrea Andrassy ima težak zadatak - kopirati kralja popa – Michaela Jacksona, a dočarat će nam njegov spot za pjesmu ''Bad''.

Opet će se na bini naći najjače glazbene ikone domaće i svjetske scene, ali i sve popularniji natjecatelji ''Tvoje lice zvuči poznato'' koji će i ove nedjelje napraviti nezaboravan show.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju