Tonči Huljić ove će nedjelje u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' biti gostujući član žirija, a osim što će i sam nastupiti, ugledat će i ''samog sebe'' kada na binu dođe Magazin iz osamdesetih godina!

Tonči Huljić ove će nedjelje u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' biti gostujući član žirija, a osim što će i sam nastupiti, ugledat će i ''samog sebe'' kada na binu dođe Magazin iz osamdesetih godina. Naime, Jasnu Palić Picukarić vidjet ćemo u ulozi Ljiljane Nikolovske, a sam Huljić će se tijekom izvedbe pjesme ''Kokolo'' prisjetiti tih davnih nastupa jedne od najdugovječnijih glazbenih skupina te prokomentirati: ''Gledam sad ovo i samo se pitam - pa kako sam se ja uspio oženit'? Točno si me skinuo smotanog s dvije lijeve noge, kakav sam bio.''

Tonči Huljić nastojat će u ovotjednom izdanju showa biti što objektivniji: Tu ima i mojih pjesama i ljudi s kojima sam radio ili radim, nastojat ću biti što nepristraniji kao član žirija. Poznati skladatelj, producent i glazbenik pratio je pomno sve dosadašnje emisije, kao i izvedbe njegovih pjesama, a o samom showu Tonči je rekao: Ovo je vjerojatno najbolji format ovog trenutka u svijetu.

Osim Magazina na binu showa ove nedjelje stat će i skupina Gipsy Kings koji će uz pomoć Baby Dooksa izvesti pjesmu "Volare". Mario Petreković morat će se uživjeti u ulogu Lionela Richieja, a sve će zasigurno zabaviti izvedbom pjesme ''All Night Long''. Ronald postaje Zvonko Bogdan, a nastupit će s pjesmom "Evo banke cigane moj". Minea se transformira u Jennifer Lopez, a popularnu pjevačicu pokušat će nam dočarati s pjesmom "Let's get loud". Andrea će se pretvoriti u poznatog brazilskog pjevača Gusttava Limu, a Vanda ulazi u ulogu pjevačice skupine Kaoma koja se proslavila pjesmom ''Lambada''.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju