Najpoznatija kuhinja na svijetu postaje sve napetija, a atmosfera sve vatrenija. Jedan će kandidat na preporuku liječnika ipak zdravstveno stanje morati staviti ispred kuhanja te odustati od showa!

Najpoznatija kuhinja na svijetu postaje sve napetija, a atmosfera sve vatrenija. Broj natjecatelja se smanjuje a od sada svake epizode natjecanje će napustiti onaj kandidat koji se pokaže kao najslabija karika.

Sve nas je manje. Sve je teže jer su ostali samo najbolji. Nema tu više sredine.“ komentirala je Ivana koja je samoj sebi dala čvrsto obećanje da će uložiti maksimalne napore, dok je Robert najviše zabrinut oko omjera muško-ženskih snaga: „Mi muški otpadamo sve više i više, a žene se drže. Borba će biti!

Iva, kao pobjednica od petka koja je slavila čak u dva izazova, imat će prednost odabrati glavnu namirnicu. Između bijele čokolade, svježeg sira i malina, Iva će odabrati sebi najdražu – bijelu čokoladu. „Iskreno ne volim bijelu čokoladu, nikad je nisam volio. Može biti mliječna, može biti tamna, bittersweet, što god, ali bijela mi je bez veze!“ komentirao je Ante Ivin odabir.

Nerijetko se pokazalo da upravo onaj kandidat koji ima prednost u izazovu, sam sebi 'podapne nogu', pa će tako Iva u dućanu zaboraviti glavnu namirnicu! „U dućanu sam bila baš ono izgubitis totalni.“ opisuje Iva situaciju u kojoj se našla te dodaje: „Prvi osjećaj je bila panika. Govorila sam samoj sebi. Ok Ive, desert je, možeš tu nešto izvući. Odlučila sam izvesti bijelu čokoladu od namirnica koje sam imala, znači reducirajući vrhnje za šlag sa šećerom.“ Hoće li Iva ipak uspjeti nadoknaditi propušteno, ili će je ova pogreška stajati eliminacije, ne propustite doznati ove nedjelje.



Osim što će kandidati morati raditi kolač s bijelom čokoladom, svaki desert morat će sadržavati sljedeće: biskvit, coulis i nešto hrskavo, te se papreno potruditi ne bi li zadovoljili nepca žirija i spasili se od Stres testa, a poznato je kako iz Stres testa samo najjači prolaze dalje.

Ove nedjelje gledatelje očekuje i jedna izvanredna situacija. Jedan će kandidat na preporuku liječnika ipak zdravstveno stanje morati staviti ispred kuhanja te odustati od showa. Tko će to biti i kako će se to odraziti na ostale kandidate ne propustite pogledati u sutrašnjoj epizodi sve napetijeg MasterChefa od 22 sata na Novoj TV!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju