Četvrtak 20.00

U četvrtak, 8.1. od 20 sati očekuje nas najvažnije sučeljavanje uoči drugog kruga predsjedničkih izbora. Uživo u programu Nove TV Ivo Josipović i Kolinda Grabar Kitarović stat će pred Mislava Bagu i odgovarati na njegova pitanja tijekom 75 minuta programa. Hoće li Hrvatska dobiti Predsjednika ili Predsjednicu? Biračima će donošenje odluke kome dati svoj glas biti lakše nakon sučeljavanja na Novoj TV.

„Kandidatima ću i u ovom sučeljavanju postavljati konkretna pitanja o njihovim potezima unutar predsjedničkih ovlasti. Želimo doznati i kako će se u slučaju pobjede postaviti prema Vladi i prema strankama koje ih podržavaju u ovoj utrci“, najavio je Bago, koji iza sebe ima 20 godina iskustva u izvještavanju o događanjima na hrvatskoj političkoj sceni.

U prvom krugu izbora razlika između Josipovića i Grabar Kitarović bila je tek nešto više od 22 tisuće glasova, što ovu utrku za Predsjednika Republike Hrvatske čini najneizvjesnijom do sada! Kojim argumentima će se boriti za 400 tisuća birača koji su svoj glas dali njihovim protukandidatima i kako misle zadržati glasove iz prvog kruga? Što građani mogu od njih očekivati u raznim situacijama? Koji će im biti prvi predsjednički potezi u slučaju pobjede?

To je samo dio onoga što ćemo doznati u četvrtak 8.1. uživo u programu Nove TV od 20:00.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju