Bogati filmski repertoar očekuje gledatelje Nove TV i u studenom. Od kultnih trilogija pa do eminentnih naslova vrhunske kinematografije, mračnih ulica kojima vlada omiljeni borac za pravdu Batman, pa do pješčanih plaža Dubaija gdje će po nove avanture otići četiri najpoznatije Njujorčanke.

Jedan od najjačih aduta ovog mjeseca jest epska trilogija Gospodar prstenova koja je definitivno jedan od najimpresivnijih filmskih projekata u povijesti svjetske kinematografije. Filmovi trilogije Gospodar prstenova bili su nominirani za ukupno 30 Oscara, od čega su osvojili 17, što je rekord kada su u pitanju filmske trilogije.

Sredinom mjeseca dolazi televizijska premijera najvećeg, najmračnijeg, najuzbudljivijeg i najviše vizionarski usmjerenog filmskog spektakla, Vitez tame: Povratak u kojemu sudbinu našeg omiljenog borca za pravdu zna samo jedan čovjek, izvanredni redatelj Christopher Nolan koji je ovoga puta Batmana stavio pod veliki psihički i fizički pritisak. Ekipa filma je jača no ikada: Oskarovci Michael Caine i Morgan Freeman te Gary Oldman, izvanredni Tom Hardy u ulozi negativca i lijepa Anne Hathaway, Liam Neeson, Marion Cotillard i nezaobilazni Christian Bale.

Kada je riječ o velikim filmskim ostvarenjima, na Novu TV u studenom dolazi i trilogija Matrix, jedna od najuzbudljivijih znanstveno – fantastičnih priča devedesetih. Povučeni softverski stručnjak vodi dvostruki život. Noći provodi pred svojim računalom gdje pod pseudonimom Neo postaje haker koji pokušava otkriti nešto za što ni sam nije siguran da postoji. Zarada trilogije premašuje milijardu dolara.

U studenom gledatelje očekuje televizijska premijera filma U ime kralja 2 u kojemu je bivši pripadnik specijalnih snaga vraćen u srednji vijek kako bi ispunio drevno proročanstvo, a time se istovremeno iskupljuje za sva zla koja je nanio drugima u ratu...

Redatelj Uwe Boll se za film Napad na Wall Street pripremao proučavajući financijsku krizu koja je pogodila svijet 2007. i 2008. godine. Pričao je sa žrtvama krize te financijskim stručnjacima.

Dok se šuška o snimanju trećeg nastavka filma Seks i grad, Nova TV svojim gledateljicama ovaj mjesec premijerno donosi megapopularan Seks i grad 2 s novim avanturama četiriju dama iz New Yorka koje će se nakon pune dvije godine ponovno susresti i doživjeti najveću avanturu svojih života do sada.

Romantična komedija Netko poput tebe bavi se pitanjem majčinstva, braka te izbora i izazova roditeljstva, pogađajući u srž pitanja kako, zašto i koga volimo.

Od redatelja Petera Farrellyja dolazi jedan od najslavnijih filmova devedesetih, Glup i gluplji, komedija je koja je otvorila vrata mnogim kasnijim holivudskim hitovima. Zagarantirana zabava za cijelu obitelj!

Od ostalih filmskih hitova ovog mjeseca u kojima napetost ostavlja bez daha, ističu se: Zemlja junaka, Čuvar, O za Osvetu, Zrakoplovna nesreća, Plaćenici, krimići Zatočene, Igre strasti, Žestoki momci, trileri Plaćenik i Ubojstva na rijeci, te horori Žetva, Kraljica prokletih i Odmaralište.

Ljubitelji pucnjave s divljeg Zapada moći će uživati u filmovima Rio Bravo, Oružje za San Sebastian te Pljačkaši vlaka.

Smijeh i dobru zabavu osigurat će filmovi Godišnji odmor snova, Što očekujete kad iščekujete, Faca, Gas do daske 2, Tanka linija između ljubavi i mržnje te još brojni drugi istaknuti naslovi.

Ne propustite provesti mjesec studeni uz uzbudljiva filmska ostvarenja na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju