Ovoga petka selimo se u Aziju. U prvom izazovu Kutije iznenađenja kandidati će raditi u paru a zadatak će biti napraviti azijske okruglice na pari i to s različitim punjenjima.

Ovoga petka selimo se u Aziju. U prvom izazovu Kutije iznenađenja kandidati će raditi u paru a zadatak će biti napraviti azijske okruglice na pari i to s različitim punjenjima. Vidjet ćemo kojim kandidatima će timski rad ići kao od ruke te svojim jelom zaraditi prolaz u daljnje natjecanje, a koji će parovi pasti na prvom izazovu te će se za svoj ostanak boriti u Stres testu.



Ovoga puta, za potrebe Stres testa napuštamo Kinu i selimo se u Japan, a kandidate očekuje drugačiji Stres test od svih do sada. Naime, Stres test sastojat će se od dva dijela: teoretskog i onog stresnijeg i zabavnijeg – same pripreme sushija.

Gost u drugom izazovu bit će Nenad Stošić, šef kuhinje restorana 'Rougemarin' u Zagrebu te vrsni znalac drevnih sushija, sashimija i japanske kuhinje i veliki poznavalac kompletne lepeze tzv. Fusion kuhinje.



Prvi dio Stres testa neće biti klasičan jer će kandidati započeti bez stresa! Prvo će svi zajedno, prema uputama gosta kuhara, staviti kuhati rižu i napraviti ocat, a zatim će im Nenad Stošić pokazati kako isfiletirati i pripremiti ribu. Nakon toga slijede daljnje faze, ali i zanimljiv moment u kojemu će kandidati početi kaskati za chefom Nenadom, a stres će poprimati sve veće razmjere.

Čovjek radi baš kako treba. Malo je brz za nas.“ komentirao je kandidat kojemu će kao i ostalim kandidatima u Stres testu gost kuhar biti prebrz, dok će drugi kandidat nadodati: „Ne stignem pratiti. On je već na desetom koraku, a ja sam tek na drugom!



Svoje umijeće chef Nenad je komentirao: „Imam rutinu jer sam dugo godina radio baš samo sushi i samo u à la carte restoranu gdje dolaze narudžbe jedna za drugom i moraš biti brz. Ta brzina je jednostavno dio mene.“

Unutar deset minuta kandidati će morati napraviti sushi i sashimi od sastojaka koje su pripremili zajedno sa chefom Nenadom.



Hoće li stres nadvladati ambicije i želje kandidata, vidjet ćemo u petak.

Tko će se uspjeti napraviti dobar sushi i sashimi, a tko će prema riječima jedne kandidatkinje pripremiti jelo zbog kojeg bi ga Japanci 'ispleskali', ne propustite doznati ovoga petka od 21 sat na Novoj TV kada još jedan kandidat napušta show.


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju