Nova TV vam donosi prvi glazbeno dramski spektakl na ovim prostorima –ove jeseni uživajte u čaroliji Stelle.

Dvije talentirane djevojke na putu su prema zvijezdama: jedna se bori za majčin život, druga za majčinu ljubav– čija strast i talent će pobijediti? Ove jeseni Stella donosi intrigantne, zabavne, ali i dirljive trenutke koji će osvojiti srca gledatelja svih generacija.

Jasmina (Sementa Rajhard) se prijavljuje na talent show Stella u nadi da će svojim izuzetnim pjevačkim sposobnostima osvojiti glavnu nagradu i tako spasiti majčin život. Majka je teško bolesna, a novčana nagrada obećana pobjedniku Stelle jedina je nada za njezino liječenje. Jasmini za pobjedu neće biti dovoljan rijetko viđeni talent jer njezina najveća suparnica Lana (Vanda Winter) je spremna na sve. I dok Jasminu na putu od trnja prema zvijezdama vodi borba za majčin život, Lana želi pobjedu kako bi osvojila majčinu ljubav. Zato ambiciozna i izrazito talentirana Lana nema namjeru prepustiti tron najbolje nikome.

Iz showa u show nade za uspjeh natjecateljima može dati jedino žiri kojeg predvodi nemilosrdni Gavran (Nebojša Glogovac). Tu je i Ela (Bojana Gregorić), bivša plesačica koja ne priznaje ništa osim potpunog savršenstva i perfekcionizma. Orsat (Stjepan Perić) je talentirani redatelj koji od početka showa pokazuje simpatije prema četvrtoj članici žirija, nekadašnjoj pjevačkoj zvijezdi Kiki (Petra Dugandžić).

Ostatak zvjezdane glumačke ekipe Stelle čine: Mladen Vulić, Linda Begonja, Amar Bukvić, Mislav Čavajda, Mate Gulin, Ivan Glowatzky i mnogi drugi. Ljubav koja se rađa pod svjetlima reflektora, žrtve koje su zvijezde Stelle spremne podnijeti na putu prema uspjehu, kao i predana borba za život i ljubav majke privući će sve - od najmlađih do najstarijih gledatelja. Dirljiva i intrigantna priča praćena je tonovima i melodijama svima dobro poznatih hitova, ali i onih koji će to tek postati.

Dvije djevojke na putu prema zvijezdama! Jedna se bori za majčinu ljubav, druga za majčin život. Čija strast i talent će pobijediti pratite od ove jeseni na Novoj TV. Jer kad srce pjeva cijeli svijet će čuti!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju