Četiri mjeseca nakon što je nokautom riješio 'slučaj Mormeck', Vladimir Kličko ulazi u ring za svoj 61. profesionalni meč.

Protivnik mu je Tony 'The Tiger' Thompson, četrdesetogodišnji Amerikanac.Thompson i Kličko već su se jednom susreli. Prije točno četiri godine u Hamburgu mlađi Kličko slavio je nokautom u jedanaestoj rundi. Thompson je po tjelesnoj građi nalik Kličku: gotovo dvometraš (196cm), dugih ruku i jakog udarca. U karijeri je boksao 38 puta, a osim poraza od Klička, izgubio je još samo jednom, od Erica Kirklanda, na početku karijere.

Vladimir Kličko četiri je godine mlađi i dva centimetra viši. Profesionalni skor vrlo dobro poznat: 60 borbi, 57 pobjeda (čak 50 nokautom) i tri poraza. U ring stadiona u Bernu unijet će svoja četiri pojasa: WBA (Super), IBF, WBO, IBO & The Ring Heavyweight title. Ubilježio je petnaest pobjeda zaredom, a hoće li Tony Thompson izbjeći sudbinu svih svojih prethodnika u posljednjih sedam i pol godina, saznat ćemo u subotu 7.srpnja u izravnom prijenosu na Novoj TV i OYO.hr.

Uz ovaj izravni prijenos, na našem video servisu OYO.hr možete pogledati i snimke svih prijašnjih borbi Vladimira Klička:
KLIČKO vs. CHRIS BYRD (održano 22.04.2006.)
KLIČKO vs. LEMON BREWSTER (održano 07.07.2007.)
KLIČKO vs. RUSLAN CHAGAEV (održano 20.06.2009.)
KLIČKO vs. TONY THOMPSON (održano 12.07.2008.)
KLIČKO vs. SULTAN IBRAGIMOV (održano23.02.2008.)

Naravno, to nije sve od fight tematike! Na OYO.hr pogledajte i sve borbe Hrvatske MMA lige (više od 30 borbi) održane u 2012. godini! 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju