Četvrta epizoda je apsolutno posvećena samom sportu, utakmicama, atmosferi, suparničkim timovima, suparničkim trenerima i glavnom cilju 2013. godine – što boljem rezultatu na Svjetskom prvenstvu u Barceloni.

Četvrta epizoda je apsolutno posvećena samom sportu, utakmicama, atmosferi, suparničkim timovima, suparničkim trenerima i glavnom cilju 2013. godine – što boljem rezultatu na Svjetskom prvenstvu u Barceloni. Uz i dalje poprilično novog trenera i pet novih igrača reprezentacija nije ono što je bila u Londonu. Nitko ne očekuje preveliki uspjeh, pogotovo nakon početnih utakmica s tužnim završecima.

Prvi veliki dvoboj s Australijom, koja nije trebala biti preopasan protivnik, pretvorio se u pravi pakao, neizvjestan do zadnje minute. Mađarska ipak nije prošla kako je bilo planirano – naši vaterpolisti su izgubili i s tim gubitkom izgubili su i šansu za finale. Razočaranje je bilo veliko, i potencijal da se još uvijek osvoji treće mjesto nije zvučao primamljivo. U autobusu natrag prema hotelu vladala je grobna tišina, krenula je i poneka suza. Novi dan donio je novu nadu i krenuli su ispočetka, ponosni na mogućnost osvajanja bronce. Psihološki usponi i padovi u tijeku zadnjih četiri dana bili su nevjerojatni. Finalni obračun završio je pozitivno za naše reprezentativce i medalja je bila osigurana! Protivnik koji ih je izbacio iz finala, Mađarska, pokazao je nadmoć nad svim timovima i osvojio zlato. Od takvog tima i nije bila sramota izgubiti.

Ne propustite uzbudljivi četvrti nastavak dokumentarnog serijala Barakude, u nedjelju u 17.30 sati na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju