Nogometaši Chelseaja večeras imaju velik ispit na vrućem gostovanju u San Paolu. Uživo na Novoj TV i GOL.hr!

Londonski Chelsea ove sezone ne briljira. Premiership je izgubljen i za ozbiljan trofej ostaje samo Liga prvaka. Prva utakmica osmine finala vodi ih na vruće gostovanje u Napulj. Villas-Boasu trese se stolica, a može li se izvući na jugu Italije doznajte večeras u 20.45 na Novoj TV i portalu GOL.hr.

Smješten na obali Tirenskog mora, podno slavnog vezuvskog vulkana, Napulj nudi priču o posebnom gradu. Domovina pizze i legende o Maradoni koja i danas živi u grotlu San Paola - stadiona koji svi žele izbjeći. Te sreće nije bio Chelsea.

Žestoko kritizirani Villas-Boas pred teškim je ispitom koji bi mu mogao odrediti daljnju karijeru. Napoli ima nevjerojatan domaći učinak u Europi. 11 utakmica bez poraza, posljednji je ubilježen davne 1994. Chelsea u Italiji ima tek jednu pobjedu u sedam susreta. Napoli je i u nešto boljoj formi u posljednje vrijeme. Chelsea ima pobjedu manje i još čeka na pobjedu u veljači.

Pakao San Paola već je osjetio Manchester City, vodeća momčad engleskog Premiershipa. Predvođeni ubojitim Urugvajcem Cavanijem, Napoli je izigrao Mancinijeve zvijezde.
Napoli je bez važnog braniča Campagnara, dok Chelseajevu četu oporavljenih predvode Terry, Cole, Ramires i Obi Mikel.

Chelsea je daleko od najboljih izdanja. Može li se pogostiti delicijama južne Italije ili će izgoriti u vrućim pećima napuljskog pakla, saznajte večeras na Novoj TV i GOL.hr.

LIGA PRVAKA: NAPOLI-CHELSEA FC
Nova TV i Gol.hr, utorak, 21. veljače u 20.45 sati

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju