Dvoboj Milana i Tottenhama možete pratiti na programu NoveTv, dok na našoj sportskoj stranici Gol.hr imate priliku gledati dvoboj između Valencie i Schalkea.

Dvoboj Milana i Tottenhama koji gledatelji imaju priliku pogledati u utorak 15.veljače na Novoj TV jedan je od najatraktivnijih u osmini finala Lige prvaka. Sedmerostruki europski prvak sastaje se s 'probuđenim' engleskim velikanom. Društvo iz Londona gotovo pedeset godina nije igralo u najjačem europskom natjecanju, no generacija predvođena Lukom Modrićem vratila je stari sjaj na White Hart Lane. Spursi su u skupini bili ispred europskog prvaka Intera, a sada prijete i drugom klubu sa San Sira. Veliki hendikep za momčad Harryja Redknappa bit će neigranje Luke Modrića, no možda je upravo to prilika da u velikoj utakmici na djelu vidimo Niku Kranjčara. Vedran Ćorluka zaigrao je u posljednje dvije utakmice, pa bi ga Redknapp mogao uvrstiti u momčad i na San Siru, dok će Stipe Pletikosa utakmicu vjerojatno gledati s tribina.

Glavni adut preporođenih 'rossonera', koji nakon sedam dugih godina jurišaju prema naslovu talijanskog prvaka, bit će Zlatan Ibrahimović. Fantastični švedski napadač zabija gotovo u svakoj utakmici i upravo od njega prijeti najveća opasnost hrvatskoj koloniji s londonskog sjevera. Komentator utakmice je Saša Lugonjić.

Istog dana sportski portal Gol.hr prenosi utakmicu Valencia CF – FC Schalke 04.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju