UTORAK 20.00

U Maksimiru se sprema pravi spektakl, jer Dinamu u goste dolazi četverostruki prvak Europe amsterdamski Ajax. Cjelovečernji program iz Maksimira počinje već u 20 sati specijalnom emisijom u kojoj će gostovati bivši napadač Dinama Silvio Marić i Igor Bišćan. Gledatelji će u emisiji vidjeti posljednje informacije iz oba tabora, prisjetiti se slavnih pobjeda iz '98. i '07., uz svjedočenje glavnih aktera tog vremena, a nakon utakmice u studiju na stadionu kod Saše Lugonjića gostovat će trener Dinama Krunoslav Jurčić. Voditelj projekta i komentator utakmice je Željko Vela dok će se s terena javljati Andrija Jarak, a iz VIP lože Martina Podgorski.

Kopljanici su najslavniji nizozemski klub, a prošle sezone su nakon dugih sedam godina na Amsterdam Arenu vratili naslov prvaka. Vodi ih Frank de Boer, član slavne generacije iz devedesetih, koja je 1995. posljednji put osvojila Ligu prvaka. Uz ime nizozemskog velikana vežu se i neke od najslavnijih pobjeda Dinamove povijesti. U skupini Lige prvaka 1998. godine Modri su na Areni šokirali Kopljanike pogotkom Josipa Šimića, a devet godina kasnije na krilima Luke Modrića i Marija Mandžukića Dinamo je u Amsterdamu slavio 3:2 i otišao u skupinu Europske lige. Može li Jurčićeva generacija donijeti prvu pobjedu nad Ajaxom na domaćem terenu? Gledatelji će sve detalje maksimirskog spektakla, s brojnim analizama prije i poslije utakmice, atraktivnim prilozima i zanimljivim gostima pratiti u programu Nove TV.
U sklopu emisije Nova TV donosi svojim gledateljima i sažetak druge utakmice skupine D između Reala i Lyona, a na kraju večeri moći će se pogledati i najzanimljiviji detalji sa svih ostalih susreta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju